Svenska
Blog

jag gillar att animera

Skrivet av zj den 28 augusti 2023 kl 18:02

Den senaste tiden har jag börjat experimentera lite med animation,

jag är inte alls särskilt bra på det, men det är för mig en väldigt avkopplande process. Det är mestadels små loopar på 5-10 frames.

I helgen gjorde jag ett försök att få till en lite längre, totalt blev det 17 st frames. Någonstans i mitten av allt blev det kaosartat.

Jag är inte särskilt nöjd med resultatet, jag vill gärna att ögonen skall flyga ut snabbare, jag kommer försöka tweaka den lite, om jag finner motivation.

Om bild nedan inte är animerad så finns den här:

https://www.instagram.com/p/CwdcpD8t0iN/

HQ
HQ

Skott i röven

Skrivet av zj den 29 september 2022 kl 23:13
This post is tagged as: nostalgi, n64, goldeneye

GoldenEye till Nintendo 64 är ett av mina favoritspel någonsin.

När jag var en snorunge tyckte jag det var helfestligt att upptäcka alla olika animationer som de har gett fienderna när man skjuter dem.

Största favoriten är utan tvekan de som triggas när fienden får ett skott i kinapuffen. Fler spelutvecklare borde ge såna här animationer till deras fiender... tycker jag. 😂

>Video!<

klotets blogg

Skrivet av zj den 11 juli 2022 kl 15:05
This post is tagged as: nostalgi

Jag minns när en lustigkurre vid namn Klotet härjade runt på sidor som Loading och fuska.se, där han lyckades trollbaita flera av användarna. Han skapade också en kortlivad blogg som jag brukar läsa ibland for old times sake.

En personlig favorit är hans Legend of Zuga-recension

Men det bästa av allt är att läsa kommentarsfälten med alla personer som tar det på blodigt allvar och tuggar fradga 😂

Jag undrar vad klotet gör idag.

DIRT 5 är så förbannat långtråkigt

Skrivet av zj den 22 april 2021 kl 15:28

Har spelat DIRT 5 via Game Pass i några timmar nu och är fyra kapitel in i karriären, ändå känns det som jag om och om igen spelar exakt samma banor. Det är så förbannat långtråkigt.
Jag avskyr också podden / kommentatorerna som försöker vara roliga eller få mig att känna som om jag är delaktig i det hela. Dog lite inombords när en av dem torskade ett race och beslöt sig för att lägga av för att istället övervaka min karriär. Jag kunde inte bry mig mindre.

Tycker grafiken är rätt fin ändå, speciellt när man kör i norskt stormigt snöblandat regn.
Det är också roligt att pröva alla olika banor som folk lägger ut online, det är bra mycket roligare än karriärsläget åtminstone.