Svenska

Vebes hälsning

Ständigt hungrig, hårt-sparkande vegan.

Spelat tv-spel sen jag var 6 år. Första "konsolen" var en orange, batteridriven pong-mackapär. Min första dator var en VIC20. Spelar online med ett enda syfte, att vara bättre än andra och hatar följaktligen att förlora.

Utöver familjen och tv-spel så finns ett intresse för muay thai och marklyft.

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: Filosofen
  2015-05-14 23:37
  Fint monster på bilden
   
 • Skrivet av: nikkeboy
  2013-12-11 21:09
  Tack för tipset angående PS4:an! Får hänga på låset utanför Elgiganten på fredag
   
 • Skrivet av: 77peter
  2013-11-22 17:27
  Hoj, nja jag tittar nog inte på ett helt lopp.... men hålla lite koll på tider, distanser & sånt är skoj. =)

  Jag har hört om tunga marklyft, får ge mig på det!

  Ja multisport-lopp är kanske vanligare?
   
 • Skrivet av: 77peter
  2013-11-16 12:30
  Hej igen! Bra gjort att få ihop allt det där med familj och allt! =) Är intresserad bara som åskådare, är ingen långdistansare själv. Gillar kortare intensivare pass. Min rygg fixar tyvärr inte monoton/lång träning längre.... =(
   
 • Skrivet av: 77peter
  2013-11-08 21:35
  Har du kört några/något triathlon? =) Nyfiken...
   
 • Skrivet av: Threepw00d
  2012-08-25 07:32
  Tack ändå, och tack för din åsikt om spelen, jag köpte BS3 igår från GOG (Wing Commander 3&4 också ) så ska testa med mus och tangentbord. Ha det
   
 • Skrivet av: DivineNerd
  2012-01-18 15:15
  Du har självklart rätt i att vi har ett val till skillnad från lejon och det var inte detta min kommentar syftade på. Jag syftade på att det inte finns rätt eller fel av naturen. Alla rätt och fel tillskrivs, och kan endast tillskrivas när ett val görs. Om ett lejon gör något den inte kan bestämma över, så kan den för det inte hållas moraliskt ansvarig. Än så länge är vi på samma båt så som jag förstår det.

  Eftersom att inte det finns rätt och fel av naturen, måste rätt och fel tillskrivas av oss. Du menar att det är fel att äta kött. Min fråga då är, är det omoraliskt att äta kött som dött av naturliga orsaker? Är ditt svar ja får du förklara vidare men jag antar att ditt svar är nej. Det är alltså inte konsumtionen i sig jag tror att du vänder dig mot(Sorry för att jag tillskriver dig saker men rätta mig om jag har fel) Även här är håller vi med varandra(tror jag), men det är nu våra åsikter skiljs. Du säger att all uppfödning och slakt av djur är omoralisk. Jag säger att om uppfödningen och slakten sköts på ett sånt sätt djuren inte skadas av detta(vilket jag hävdar att den kan) så ser jag inget problem med detta.

  Jag har sagt det mesta som skall sägas redan och jag ber om ursäkt om jag redan har skrivit detta, ignorera det i så fall. Det är visserligen inget argument för varför det skulle vara rätt att äta djur men jag vill visa att samma retorik går att applicera även på de livsvalen du gör och till slut handlar det om vart man drar sina gränser. Om du lite då och då av misstag råkade döda människor av någon orsak och det fanns ett sätt att förhindra detta som visserligen inte var enkelt, men det var absolut realistiskt, Hade du gjort det? Hade du gjort lika stora ansträngningar för att inte råka döda kossor, om du istället råkade döda kossor lite då och då? Hade du gjort samma ansträngning för insekter eller rättare sagt är, GÖR du samma ansträngning för insekter? Om ditt svar för människan var ja, du hade lagt ner dig mycket och ditt svar på insekterna var nej, jag lägger inte ner mig mycket så betyder det att du drar gränser. Du värderar en människas liv högre än en insekts. Hade du värderat en insekts liv lika högt hade du förmodligen gått runt mask för att inte andas in insekterna och tittat noga vart du satte fötterna för att inte stampa på någon liten stackare. Sätter du en gräns mellan insekter och människor så bör du förstå att det är rimligt att dra gränser mellan människor och andra djur också.
   
 • Skrivet av: DivineNerd
  2012-01-12 14:08
  ''Och att någon är annorlunda eller upplever världen på ett annat sätt än vad du gör ger dig inte rätten att utnyttja denne individ.''

  Då är det alltså inte rätt av ett lejon att döda mig? Egentligen vet jag inte ens vad du menar med att ha ''rätt'' att göra något. I naturtillståndet har vi obegränsade rättigheter, precis som lejonet har rätt att döda oss. Alla rättigheter vi sedan begränsar måste rationaliseras. Rätten att föda upp människor för slakt är något vi te.x inte har, vi vet hur människorna som skulle utsättas för detta skulle skadas. Vi har dragit det längre och sagt att man inte får döda en annan människa då vi vet att detta skulle skada samhället, djur får du endast döda i kontrollerade former. Vi har gått så långt som att förbjuda våld mot människor eftersom vi vet att de skadas av detta. Detta har vi också infört mot djur då vi vet hur det skulle skadas av fysisk smärta.

  Det handlar inte om ''rättigheter''. Det handlar om nytta vs skada och inget annat. Skrivet i all hast så får be om ursäkt om det är dåligt formulerat etc.
   
 • Skrivet av: DivineNerd
  2012-01-08 17:55
  Eftersom jag misstänker att du inte ser mitt svar jag kommenterar i Wii lövers blogg angående ett tal om veganism ger jag dig svaret även här:
  Du har helt rätt i att jag inte förstår exakt vad ett annat djur tänker, men jag vet tillräckligt mycket för att veta att de inte förstår lika mycket. De har mindre referensramar, mindre koncept att utgå ifrån. Ett slakteri har aldrig besökt, har däremot hjälpt till med att pricka av får som skulle till slakt och sedan fösa in de i vagnen som transporterade de till slakteriet. Det var onekligen en jobbig känsla att veta att dessa skulle slaktas, inget snack om saken.

  Du kan inte jämnställa dementa och utvecklingstörda med te.x. ett får eller en ko. Då det fortfarande skiljer mycket när det kommer till referensramar. Hade däremot en utvecklingstörd varit så okapabel till att förstå världen som te.x en ko hade den då egentligen kunnat behandlats på samma vis. Förutom att det finns ett problem, och det är att vi skulle behöva sätta upp kvalifikationer för hur vi skall behandla dessa utvecklingstörda, vilket är helt orealistiskt.

  De farmade människorna skulle ha koncept av frihet.

  Jag ser det så här: Fysiskt lidande som en ko utsätts för är precis lika dåligt som fysiskt lidande som en människa utsätts för.samma för psykiskt lidande. En kos lycka är lika värdefull som en människas lycka. Eftersom att människor använder sig av större referensramar, så som att vi förstår vad frihet är skadas vi av att inte uppleva frihet. Detta gör inte en ko, då den inte kan relatera till det. Eftersom att jag har ett koncept av vad som väntar mig efter döden kan jag uppskatta livet mer men också vara rädd för döden. Frågan handlar alltså för mig inte om värde av djur. Jag är inte värd något och en ko är inte värd något. Våran lycka är värd något, och våran lidelse är motsatsen till värde.
  För en så human uppfödning av djur som möjligt är jag absolut för.
   
 • Skrivet av: Van Winkle
  2011-09-14 09:47
  Tack så mycket ! Lycka till med din hemtenta med! Finns inget som går upp mot ångestplugg sista dagen och sedan lättnaden när allt är inlämnat.
   
 • Skrivet av: Masked monk
  2011-06-22 20:27
  Yo. Du har handlat på Amazon UK förut såg jag. Vad kan du berätta om frakten till Sverige?
   
 • Skrivet av: amandaalmen
  2011-05-24 10:48
  nu läste jag bara sista kommentaren här och insåg att jag måste fråga samma sak.. HAR du hittat la noire för 390 kronor? tradera?

  älskar btw "en sprillans ny dotter". haha. grattis!
   
 • Skrivet av: Andy
  2011-05-01 18:53
  Var hittade du L.A Noire för 390?
   
 • Skrivet av: Zior
  2011-03-03 18:34
  Hehe, tackar för det! Det var en autoändrare som var boven. I alla fall så tack för kommentaren och ja, jag kanske måste skjuta det framför mig, men det känns som att jag börjar få slut på plugg orken och det är inte bra
   
 • Skrivet av: Psycho_JJ
  2011-02-15 20:41
  Sen när fanns en kanelbulle dag
   
 • Skrivet av: Zior
  2011-02-05 11:58
  Såg ditt inlägg på Eddans krypin och kan bara säga att Koss är det som jag en gång provade, men aldrig lämnade.

  + För 3D Dot game gäller samma sak.

  EDIT: Såg också att du verkar gilla zombie filmer. Äntligen ngn annan som också håller med att de äger.
   
 • Skrivet av: wushudanne
  2011-02-01 09:01
  Hej!

  Såg din kommentar angående splintercell-samlingen. Var har du bokat ICO/Shadow för 275kr?
   
 • Skrivet av: earth is dying
  2011-01-27 22:06
  Pappaledig låter bra, jag har lite svårt med det med studier och allt. Vi åker ju tillbaks till Thailand om två veckor och stannar i ett halvår, så vi kommer få mycket tid tillsammans ändå. Jag är sjukt laddad för att slippa kylan och jobba på distans.

  Vansinnigt med barn som precis lärt sig gå Minstingen här är ännu rätt orörlig, så hon stannar på det ställe man lämnar henne. I värsta fall välter hon.
   
 • Skrivet av: earth is dying
  2011-01-26 22:11
  Där är ju du! Undrade vad det blivit av dig. Allt bra med dig och familjen?
   
 • Skrivet av: Siegfried
  2011-01-20 23:34
  Det finns en kostnadsberäknare hos tullverket.

  Jag var där inne innan, men fattar inte vad det är för saker man ska fylla i, det som står har jag ingen aning om vad som menas.
   
 • Skrivet av: iFerr
  2010-12-23 13:07
  vart ändrar jag det då?
   
 • Skrivet av: ChrizZz
  2010-10-08 10:50
  Tackar så hjärtligt för hjälpen! Grymt schysst!

  Länken till adaptern fungerade dock inte.

  Edit: Gör dock inget då min förstärkare kör med 5,5 mm.

  Har kvaliteten på ljudkortet stor betydelse? Ditt billiga funkar bra eller? När det handlar om så relativt lite pengar så vill jag inte vara snål och få uselt ljud på andras och min egen röst.
   
 • Skrivet av: ChrizZz
  2010-10-06 19:36
  Ser under att jag inte är den enda som undrar hur man fixar headset till PS3an. Har sett att du skrivit att headsetet måste ha två separata hanar. Hur vet jag om det headset jag köper har det? Hade tänkt mig ett par SteelSeries Siberia v2.

  Har en äldre förstärkare som jag kopplar ena sladden till, och sen behöver man bara ett externt usb ljudkort till PS3an alltså?
   
 • Skrivet av: Eddan
  2010-10-02 15:23
  Hade hoppats på någon simpel funktion i PS3:an bara, får kolla upp det där.

  Tack ändå.
   
 • Skrivet av: Eddan
  2010-09-30 21:50
  Har du ett USB-headset så får du ut antingen tal från dina medspelare eller spelljudet och du kan inte använda medföljande mic.

  Du skrev detta i en blogg nyss. Undrar bara: Hur gör man för att ändra så att spelljudet kommer ifrån lurarna?

  Tack för svar.
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy