Svenska

matte_90s hälsning

Hejsan

Citaten.
Skrivet av: mrleksams
Skulle Mario Kart varit till Ps3 skulle den har varit 2/10 pga av att vi ps3:are vill har valuta för pengarna


Haha...

En till som så gärna tänker till.

Skrivet av: Samwise92
Det är homosexuellt att skriva epic, episk eller episkt. Typiskt svenskar att inte förstå när en "trend" (att skriva epic) är död sedan länge.


Nej, det är inte lätt...

Skrivet av: Parkbänk
Eh Mario kart är för människor som inte kan spela spel.


Listan fylls sakta men säkert.
-

Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: Zior
  2011-08-24 03:10
  Jag äger också första modellen PSP. Visst, inte lång batteritid, men robust och har UMD.
   
 • Skrivet av: Philthy
  2011-05-27 19:27
  Det var så lite
  Själv har jag den första PSP. Dags att leta fram den nu när man får 2 spel gratis
   
 • Skrivet av: Dark urban
  2011-01-27 17:50
  Vad säger du nu Matte när du sett både 3DS och PSP2? Vilken ska du köpa?

  Jag själv är faktiskt sugen på en Playstation Phone. Hoppas den får ett bra pris.
   
 • Skrivet av: simpan105
  2011-01-21 18:14
  Försökte du vara rolig eller?
   
 • Skrivet av: Hydra
  2011-01-14 02:23
  Nej, du var inte ensam som sagt.
   
 • Skrivet av: Dark urban
  2011-01-11 17:56
  Tack för ditt svar i denna tråden Matte!

  http://www.gamereactor.se/nyheter/25668/3D+g%F6r+Dead+or+
  Alive+s%E4mre/#2750916


  Får se hur jag gör. 3DS ser jätte spännande ut! Priset är dock lite i överkant som jag skrev i tråden. Men min gamla DS äldsta versionen råkade jag tappa i golvet så att skärmfestet sprack. Den är dock temporärt lagad med Loctite superlim. Hade den i 5 år innan detta hände. Mycket trist. Så visst är man i uppgraderings tankar.
   
 • Skrivet av: Tv-spelsmannen
  2010-12-17 17:58
  @matte_09

  När dom första FPS spelen kom till konsolerna var de ingen som trodde att det skulle bli lika stort som det blev bara för att FPS spel skulle man spela med tangentbord och mus sa det..
  Det är bara en tids fråga innan det börjar dyka upp riktigt stora MMO spel på konsol tycker det är synd bara att inte bioware vill satsa på konsolerna också
   
 • Skrivet av: deleted
  2010-09-24 18:15
  Bor:
  Skåne

  ok [email protected]
   
 • Skrivet av: GoWmaster 360
  2010-09-24 17:01
  Jag har läst en del kommentarer om SD från dig och tänkte bara säga att jag håller med.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-22 20:57
  Jag förstod ganska tidigat att jag skulle kasta bort min tid lite, vilket är helt OK. Men jag trodde ändå att du skulle lyckas klämma fram i alla fall lite konkret angående SD och den politik du hyllar. Men ingenting. Trots flera frågor om det och mängder med chanser att förklara, citera och visa upp, så finns där ingenting. Inga förlag. Inga citat som backar upp det du säger. Ingenting konkret alls överhuvud taget.

  Jag är ganska säker på att det inte beror på okunskap eller oförståelse från din sida. Det beror på att det inte går att säga någonting om ingenting.

  Nu när SD är invalda kommer detta framkomma än mer. När SD:s politiker tvingas motivera och förklara i en miljö utanför sin egen skyddade verkstad där man lätt kan göra sig själva till martyrer så kommer det här upp. Det har redan börjat. SD:s arbetsmarknadspokitiske talesman är den senaste i raden att visa att där inte finns en fragment av politik att komma med.

  Intervju i tidningen Dagens Arbete

  Kan du sammanfatta sd:s arbetsmarknadspolitik.

  Nja, det vet jag inte...
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-22 02:47
  Så jag rättar inte dig?

  Du säger att FP vill förstatliga skolan vilket är fel. De vill behålla de friskolor de hittills tillåtit. Rättning nummer ett.

  Du menar att vi kommer få shariadomstolar i sverige om muslimerna blir för många. Det kan vi inte få eftersom vår grundlag hindrar detta. Rättning nummer två.

  Läs debatter, se debatter, läs deras partiprogram. Sluta ta dina källor från aftonbladet.

  Sa han som har anonyna kommentarer i nyheter som källor. Med tanke på det jag tidigare skrev så trodde jag det var uppenbart att jag följer en bred front av både utländsk och svensk press. Behöver jag vara tydligare och rada upp vartenda namn?

  Jag har dessutom läst SD:s partiprogram (reklamblad) samt sett otaliga intervjuer med dem. Och jag citerar ju dessutom en hel del SD-politiker. Du har inga citat. Du har inga källor. Och kan inte komma med ett enda konkret förslag som de har. Inte ett. Är inte det lite konstigt? Jag säger det igen. Ge mig ett av deras politiska förslag de kommit med som inte är att stoppa all invandring och kasta ut alla invandrare (grovt förenklat). Jag behöver bara ett. Det borde väl inte vara så svårt om de nu inte är just ett Enfrågesparti.

  Detsamma du. Undvik gärna smileys nästa gång du försöker diskutera med någon. Ger ett mer seriöst intryck.

  Vart rättar du mig? Detsamma betyder att du menar att du utbildar och rättar mig. Det har du inte gjort på en enda punkt. Jag använder smileys så att du ska förstå mitt tonläge. Eftersom vi inte debaterar verbalt och via ett klotterplank på ett spelforum så vill jag visa att jag inte framstår som arg eller hetsk utan lugn och sansad. Därav smileys.

  Men visst. Jag kan sluta om du tycker att det blir för oseriöst. Men hur seriöst är det då att ljuga? Att kalla personer för blåögda? Att kalla folk dumfan? Att påstå att någon sitter i en liten bubbla? Att totalt misslyckas med att leverera ett enda citat eller en enda källa till sina påståenden? Att vara så illa påläst att man inte ens vet vilken skolpolitik vår skolminister propagerar för. Än mindre vilken politik det egna partiet propagerar för i stort.
  Hur seriöst är det?

  Tack så mycket för ett otroligt stort skratt i alla fall. Om ett skratt förlänger livet så tror jag nog ditt senaste inlägg gjort att jag kommer leva tills jag blir 100 år gammal.

  Tillagt 2010-09-22 02:54:
  Jag kan erkänna att jag faktiskt citerade Ekroth fel. Det citatet jag tog finns på 5-6 olika nyhetssidor och så vida man inte ändrat det i efterhand så ser det ut så här på SDs hemsida.

  - Det ska ske på frivillig basis med kraftigt höjda återvändarbidrag, men vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige. Det ska vara både morot och piska."

  Så det är ju "frivilligt". Fast man får inte leva som man vill utan man måste leva så som staten (SD är nu en del av den svenska staten.) bestämmer. Luktar ju kommunism lång väg här. (googla om du inte förstår) Och målet är fortfarande de samma. Stoppa nya vid gränsen och se till att bli av med de som redan är här genom att tvinga dom att leva så som SD vill.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 23:42
  Jo, man ser framförallt kommentarer från artiklar där läsarna undrar vad det är för fel på oss. Man undrar varför det inte ställs några krav. Man använder Sverige som exempel där det gått fullständigt snett.
  Har även sett kommentarer där man frågar sig varför svenskar är så anti mot sig själva och sin egen kultur.


  Haha... Det är ett jättestort misstag att tro att de som kommenterar artiklar är representativa för det land de kommer ifrån. Kolla på alla möjliga artiklar som skrivs på DN, Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan eller vilken tidining som helst. Kolla de som kommenterar här på GR. På GR så får de största nyheterna kanske 100 kommentarer, men läses av 50,000 personer. Det är fanboysen som kommenterar. Resten skiter i det. Så är det i resten av världen med. Skulle jag bedömma alla svenskar utefter vad som kommenteras på de svenska sidorna så skulle jag säga att Sverige är världens överlägset dummaste land som består till 99% av kompletta idioter. Nu är det ju inte så, det vet både du och jag.

  Det finns en rätt bra kommentar som speglar internetkommentarer. "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics... Even if you win, you're still retarded"

  Att vi tar in för många invandrare, sk. massinvandring, är en bidragande faktor, jo. Bara att inse detta.

  Att vi skulle ha någon form av massinvandring är en myt och annhöriginvandringen är inte ens i närheten av vad SD vill göra sken av. Ska jag vara ärlig så är du ingen speciell trovärdig källa, med tanke på att jag får rätta dig gång på gång.

  Vad du menar med "och att försöka bli av med de vi har"

  "Med piska och morot ska de ut." - Kent Ekeroth, kommande riksdagsledamot för SD.


  eller att SD inte skulle ha några förslag vet jag inte var du fått ifrån.


  Jag menar exakt det jag säger. De har inga förslag på hur vi gör samhället bättre alls. Det enda de säger är att vi ska stoppa invandringen och bli av med de vi har. Motbevisa mig gärna.

  Jag tycker visserligen det är kul att diskutera SD med dig men eftersom jag verkar veta mer om SD än dig, och att jag gång på gång tvingas berätta för dig om hur saker verkligen ligger till så ser jag helst att du läser på lite om det du faktiskt påstår till nästa gång. Besvara gärna detta och återkom gärna för mer diskussion, men läs på först. För det känns väldigt meninslöst att jag får rätta dig i stället för att argumentera mot dig.

  Tillagt 2010-09-21 23:54:
  Läs min blogg "Trodde du att SD skulle fixa jobb? Tänk om." Om du fortfarande tror att SD har någon egen politik över huvud taget. Där får du ser hur deras arbetsmarknadspolitiske talesman gör bort sig fullständigt och visar att han inte kan ett enda dugg om arbetsmarknadspolitk. Det är en asrolig intervju. Jag garvade så jag grät.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 23:42
  Man kunde för någon vecka sedan läsa i folkbladet att en muslimskt friskola uppe i Norrköping har öppnat portarna

  Jag vill inte ge mig in i samma smutskastning som du gär (blåögd, dumfan..). Så du ska få ett råd. Om du undrar vad jag tycker om saker som vi inte diskuterat så fråga i stället. OK?

  Du måste sluta klistara fast problem på invandringen som inte hör dit. Hur får vi bort muslimska friskolor? På samma sätt som vi får bort de lika dåliga kristna friskolorna. På samma sätt som vi får bort livets ords friskolor. Vi tillåter inte friskolor! Förbjud privata personer att starta friskolor så är problemet löst. U.G. dokumentär visar ju verkligen friskolans baksida. Eller åtminstone. Förbjud religösa friskolor. Problemet är därmed löst och har inget med invandring att göra.

  Klassisk SD-retorik. Skyll vanliga problem på invandringen.

  KD får tycka vad fan de vill, men om det de står för är rimligt bestämmer väljarna. Vi har yttrandefrihet i det här landet

  Det vet jag. Vet du att KD inte tycker att honosexuella och hetrosexuella ska ha samma rättigheter? Vet du att KD inte tycker att en kvinna ska ha rätten att bestämma över sin egen kropp? Men de får tycka vad de vill. Och deras politik är, som jag skrev, en helt annan fråga. Så nog om KD.

  Det finns redan shariadomstolar i England, men visst, du får gärna bevisa detta för mig.

  Här har vi ytterliggare ett tillfälle när jag måste rätta dig och upplysa dig om hur det egentligen står till. Vilket känns onödigt då du faktiskt kan kolla upp den här informationen själv. Jag vill debatera och diskutera med dig. Inte undervisa dig. Men jag gör ett sista undantag den här gången.

  Det är en del av engelsk lagstiftning som ger tillåtelse till shariadomstolarna. De är så kallade skiljedomstolar. Deras domslut är bindande bara om parterna går med på att domstolen ska få döma över dem. Vad betyder det egentligen?

  1. Vi har inte den lagstiftningen och så länge vi inte ändrar i grundlagen kommer vi aldrig få skiljedomstolar i Sverige. Och jag hoppas du vet hur svårt det är att ändra grundlagen. Googla annars.

  2. Om du skulle flytta till england, konvertera till islam och sedan begå ett brott och ställas inför en av dessa shariadomstolar så kan du säga något i stil med. "Den här domstolen kan suga min kuk" och sedan gå ostraffad. Ingen kan straffa dig. Domstolens lagliga rätt gäller inte om du inte vill att den ska gälla.

  Inget att vara rädd för alltså. Inte ens om du skulle flytta till england. Klassisk SD-retorik. Att skrämma folk med påståenden som helt enkelt inte är sanna.

  FP/Jan Björklund verkar vara inne på samma håll. Ok, vi gör ett tredje undantag. Undervisning igen...

  Folkpartiet är INTE för en statlig skola. Folkpartiet vill ha friskolor. Vilket öppnar upp för muslimska och kristna skolor och det vet ju både du och jag att det är en ruggigt dålig idé.

  Jag tror inte det har funnits något tillfälle för det hittills under min uppväxt, nej. Och det är fullt förståeligt. Protesterade du själv något när du var 13-15 år eller?

  Är du inte 20 år? Första gågen jag demonstrerade så var jag 14 år och vi strekade från skolan och okuperade ett badhus som skulle rivas i min by. Inget bad hade betytt att folk inte lärt sig simma och jag växte upp med havet 500 meter från huset. Att simma är viktigt då.

  Om du som 20-åring inte kan demonstrera och protestera mot det du tycker är fel i ett av de mest yttrandefrihetsvänligaste länderna i välden kanske du inte ska kommentera folk i länder där man "försvinner", hängs, stenas, fängslas utan rättegång och så vidare för att man råkar kritisera landets styre. Tänk på Isaak Davit!

  Men nog om det. Det är egentligen orellevant då det inte rör Sverigedemokraterna alls.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 17:12
  Man får tro på vilken jävla gud man vill, bara det inte leder till att andra ska anpassa sig åt dessa troende.

  Helt rätt. V, S, MP, C och M låter dig tro på vilken jävla gud du vill. Och de kommer inte tillåta någon att tvinga på dig en religion du inte valt själv. Aldrig någonsin. KD vill nog att alla ska vara kristna, gifta sig innan de har sex och bara ligga med det motsatta könet men det är en helt annan diskussion. Och de borde inte få vara med i riksdagen.

  Skillanden mellan SD och de partier jag nämner ovan är, som jag skrivit flera gånger, och som jag får bekräftat när jag läser det Jimmie Åkesson och Björn Söder säger. Om SD får bestämma så får du inte tro på vilken jävla gud du vill. I alla fall inte om du ska bo i Sverige. Det är INTE religionsfrihet.

  Sen har jag en fråga till. Om SD nu bara är emot det dåliga med religioner. Varför står de då aldrig upp för något när skit inträffar. Mona Sahlin tog ju kampen mot hedersmord tex. Och visade på allvar att det aldrig någonsin får ske. Vart var SD då? Förmodligen satt man hemma och ritade affischer med texten "Bevara Sverige Svenskt"...

  En ny fråga som jag hoppas du vill besvara.
  Är du rädd eller orolig för att du kommer tvingas konvertera till Islam, eller leva efter islamska regler och lagar om vi inte stoppar invandringen? Om det är så är det en obefogad rädsla för det kommer aldrig någonsin ske och det kan jag matematiskt bevisa för dig om du vill.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 16:56

  Dagens skola är på väg käpprätt åt helvete om inget görs de närmsta åren.
  Sen att du tror att SD inte kan göra någonting åt skolan får ju stå för dig. Skolan hör dock inte till SDs huvudfrågor, men de har diverse förslag.


  Är jag helt fel ute när jag antar att du inte sett U.G. - programmet och inte heller någonsin kommer göra det? Kolla in det. Du kommer sitta och hålla med en hel del och känna igen dig med.

  Dagens skola började gå käpprätt åt helvetet redan för femton år sedan. Tro mig. Sen förstår jag att SD inte har skolan som huvudfråga. De har ju bara en enda fråga i hela partiet. Men du får gärna roa mig, som de säger i staterna. Vad exakt har SD sagt om hur man fixar skolan? Låt höra från en av deras väljare (jag gissar här). Vad säger SD om skolan?


  Jag är positivt inställd och hoppas SD kan smått samarbeta Jan Björklunds FP ang. skolfrågan, då FP är det vettigaste partiet på just den punkten.


  Nu känner jag att jag måste upplysa dig lite och det känns kanske lite pinsamt. Då jag hellre föredrar att debatera och diskutera. Men... De två senaste skolkreformerna som införts i Sverige är skapta av högerpartier. Skapta av Moderaterna och Folkpartiet. Björklund har varit skol- och utbildningsminister de senaste fyra åren och förfallet av den svenska skolan har fortsatt i minst samma takt. Och då gick Alliansen till val med Skolfrågan som den viktigaste frågan.

  Vad får dig att tro att dessa snubbar ska kunna lyckas de kommande fyra åren när man misslyckats så kapitalt tidigare?

  Och S har inte heller varit bra. De valde tex. att inte riva upp den senaste skolreformen och det var ett stort misstag.

  Jag hoppas att du kan försöka att svara på de frågor jag har till dig i det här inlägget. För jag har försökt bemöta dina. Inga frågor, ingen diskussion och då känns det här tämligen meningslöst. Det håller du nog med om.


  Tillagt 2010-09-21 17:05:
  Det sker garanterat övergrepp där också. Förmodligen inte i samma utsträckning dock. Varför försöker du få det som att jag skulle försvara detta?

  Jag får ju egentligen inte för mig det. Men om man kollar på vad du skriver ovan så ser man ändå en intressant tendens.Du känner dig tvingad att påpeka att det förmodligen inte begås samma övergrepp i de länderna. Än fast du inte har en enda aning själv. Troligtvis (ursäkta mig om jag tar fel) för att du aldrig försökt läsa något om det. Eller sett en enda dokumentär om det och så vidare.

  Men det är egentligen irrelevant. Vi är ju båda överrens om att Sharia-lagar aldrig ska få gälla någonstans. Under några som helst omständigheter. Jag tror vi båda även är överrens om att vi inte vill ha tillbaka 1600-talets svenska lagar där vi brände kvinnor som var lite smarta och initiativrika på bål.

  Men SD snackar inte om Sharia-lagar. De snackar om hela religionen. Att den ska förbjudas och det strider mot FN:s delkaration om mänskliga rättigheter. Således strider SD:s politik mot denna deklaration.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 16:32
  Om majoriteten av muslimerna förkastar sharia-lagar, varför ser vi då inte muslimer runt om i världen som organiserar sig protesterar mot dessa? I call bs.

  Hur många gångar har du själv organiserat dig och protesterat mot något? 0? 1? Mot skolan tex. När protesterade du mot den offentligt senast?

  Muslimer i världen protesterar. Du har väl inte missat den gröna proteströrelsen som studenter drog igång i Iran förra året? Tro inget annat. Skillanden är tyvärr att i de värsta länderna som te.x Iran så blir du hängd på torget om du protesterar. Så man kanske kan ha lite förståelse för att det inte kryllar av demonstrationståg eller hur?

  De muslimska länderna fungerar, på så sätt, precis som andra diktaturer. Tro inget annat. Bara för att du inte ser protester i Kina, Nordkorea, Kuba, Ryssland och Iran så betyder det ju inte att folk inte är missnöjda och förbannade. Det handlar om ett förtryck. Punkt slut.


  "Det där sista du skrev är ju bara skrattretande. Jag skulle säga att länder skrattar åt oss som är såpass öppna och toleranta att vi inte ställer krav på invandrare som kommer hit. Det är pga detta som vi har ghetton som rosengård, rinkeby m.fl."


  Skillanden är är att du tror dig veta. Medans jag följer utländsk press väldigt ofta. Du för ursäkta om jag misstror dig nu men jag skulle gissa att du inte spenderar speciellt mycket tid på hemsidor tillhörande tidningar från andra länder. Och kom inte och säg att all press är köpt. För då är det inte lönt att diskutera vidare.

  Agående Getton som Rosengård och Rinkeby så bildades inte dessa på grund av att vi inte ställer krav. Utan på grund av att det på tiden innan du föddes, fanns ett så kallat miljonprogram som gick ut på att man ville bygga ett miljon bostäder för att lösa dåvarande bostadskris. För att sammanfatta det kort så bildades det områden som var billiga att bo i och dit skickades invandrare. Så för att göra ett jättestort problem enkelt så är det integrationspolitiken som är problemet. Inte att vi tar in invandrare. Och om du faktiskt tar och lyssnar på SD:s politiker så har man ju inga förslag på hur man fixar integrationen, annat än stoppad invandring och att försöka bli av med de vi har.

  Har jag missat något får du gärna fylla i. Men kom då gärna med något konktret som de faktiskt har sagt.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-21 13:36
  Visst har skolan försämrats de senaste femton åren. Kolla det senaste avsnittet av uppdrag granskning så får du en bra bild av vad jag menar och även lite orsaker till problemet.
  Och jag kan lova dig på heder och samvete att SD inte har en susning om hur man fixar skolan.

  Tro utan religion är bra. Organiserad tro, i den form den existerar i de religioner vi har är inte bra. Jag gillar inte religion. Men det är folks förbannade rätt att leva som de vill.

  Angående mänskliga rättigheter är det något jag jobbar för att förbättra och jag stödjer även organisationer med pengar. Och jag vet vilket helvete Sharia-lagar är och jag vet vilka enorma brott mot dessa mänskliga rättigheter som pågår i VISSA och INTE ALLA (det här är något SD och deras anhängare missar helt) muslimska länder. Men jag vet även att Sharia inte är en del av den muslimska tron egetligen. Det är en efterkonstruktion som majoriteten av den muslimska världen förkastar. Hur vet jag det? Jag har muslimska medarbetare på mitt jobb som gärna informerar mig om sin religion och vad som verkligen är viktigt med den, tycker de. Jag är även medveten om att det pågår lika mycket i kristna länder. Eller är Kina, Nordkorea, Burma, USA är Muslimska länder? Eller blundar du för de övergrepp som sker där? Samma skit överallt. Och i sammanhanget irrelevant. Man kan leva efter en religion som både kristen och muslim utan att bryta mot vare sig lag eller mänskliga rättigheter. Det bevisar miljarder människor varje dag.

  Men nu är det så att FN tagit fram en deklaration om mänskliga rättigheter som är bra. I den nämns även religionsfrihet. Sverige har skrivit under denna deklaration och förbinder sig att följa denna fullt ut.

  Att då rösta in ett parti som helt uppenbart jobbar för att stoppa och förbjuda Islam i Sverige är att släppa in ett parti som jobbar för att Sverige ska bryta mot denna viktiga deklaration man skrivit under.

  Du må ha din tolkning av mänskliga rättigheter men den skiljer sig uppenbart jämfört med resten av världen. Du säger att SD står för religionsfrihet. SD:s politiker säger tvärt om. Det är nästan så jag skulle kunna säga att du tycker att solen är blå medans resten av världen säger att den är mer gul. Vem har fel?

  Världen har sett Sverige som europas största och sista bastion för ett öppet och tollerant samhälle. Denna bastion har nu fallit och världen är förvånad och ledsen. Världen såg oss som ett föredömme. Vi ansågs vara unika och något att sträva efter. Nu är vi precis som så många andra europeiska länder. Den svenska unika identiteten på världskartan är utsuddad. Av 5.7% av våra väljare.

  Tillagt 2010-09-21 13:47:
  Lite tänkvärt skrivet av en annan GR-medlem. YippieTauYo.. tror jag det var. I en blogg som "Attackerar SD".

  Jag arbetar själv inom kommunal förvaltning riktad mot sociala frågor. Den bild som SD gärna vill måla upp är en bild vi sällan möter i verkligheten. Och då har jag jobbat länge i Rosengård. Dessutom finns det mycket socioekonomisk forskning som visar att invandrarna är "billigare" än gemene svensk som vi "måste" stötta med pengar från födseln genom alla utbildningsinstanser för att de slutligen skall börja betala tillbaka med skatt..


  En fråga till. Om SD nu ska värna om sverige och svenskarna. Vad ska de då göra för samerna? De riktiga svenskarna alltså. För både du och jag lever i det här landet som ett resultat av invandring. Utan invandring ingen RandomHero och utan invandring ingen matte_90.
   
 • Skrivet av: RandomHero
  2010-09-20 01:47
  Dumfan? Snubben du kallar dumfan har hjälpt till att betala din skolgång med hårt (välbetalt) arbete erhåller via höga betyg från en ytterst svår utbildning. Snubben du kallar dumfan har hjälpt till att betala det barnbidrag dina föräldrar fått. Snubben du kallar dumfan har via hårt arbete och pliktigt skattebetalande bidragit till att du har en mer eller mindre gratis sjukvård att falla tillbaka på om du skulle ha oturen att bli sjuk eller råka ut för en olycka.

  Vad har du bidragit till i det här samhället?

  Tillåt denne dumfan att upplysa dig om mänskliga rättigeter. Lekionen startar nu.
  (Säg till om engelskan är för svår så översätter jag åt dig.)

  "Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance." - UN.org

  Vad säger då SD om religionsfrihet?

  "Islam bygger helt och hållet på falska grunder. Därför vill jag helt och hållet stoppa all islamisk verksamhet" - Samuel Älgemalm. SD-ledamot från Växjö.

  "Islam är det största utländska hotet mot Sverige sedan andra världskriget." - Jimmie Åkersson. SD-ordförande från Sölvesborg.

  Om du fortfarande tycker att SD står för religionsfrihet så är du antingen enormt korkad eller så har du helt enkelt inte förstått vad SD är för ett parti egentligen.
   
 • Skrivet av: bac10
  2010-08-09 13:35
  Ja, det kan man ju tycka. Har inte köpt det ännu och är inte säker på att det blir av...hittade istället portrait of ruin nytt för 499:-, hittade även dawn of sorrow nytt. För 699...
   
 • Skrivet av: Pl45k
  2010-06-16 21:36
  Ja vi har hört nu att du tycker att Microsofts konferens var dålig! Du behöver inte skriva det i varenda jävla blogg och forumstråd om E3.
   
 • Skrivet av: Bill Kaulitz
  2010-06-03 08:18
  Haha, coolt
   
 • Skrivet av: Danne92e
  2010-05-22 16:27
  Ja, visst är det bra?! Super Mario Galaxy 2 kommer garanterat bli bättre än sin föregångare på alla sätt och vis, inte minst musiken!

  Jag längtar något oerhört!
   
 • Skrivet av: Avolion
  2010-05-17 18:25
  Så du gillar Zelda, väldigt grymt äventyrs spel.
   
 • Skrivet av: Avolion
  2010-05-13 23:23
  OK då vet jag det.

  Så du brukar spela mest på PC.
   
 • Skrivet av: Avolion
  2010-05-12 16:07
  OK, vilken konsol är Dungeon Keeper till?
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy