Svenska

metalknuckels hälsning

...

Statistik
Medlem sedan:2006-10-12
Kommentarer 656
Senaste besökare
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: Alexis
  2010-10-17 16:17
  Blev så förvånad att vi inte redan var vänner så jag skickade en direkt när jag märkte det!
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-06-01 16:18
  Jag har ännu inte klarat det, så vet inte heller hur slutet ser ut. Man jag har spelat alla banorna (tror jag, fast det kanske finns extra-banor när man är klar). Men de sista banorna är verkligen stört svåra, tar ju flera timmar att klara.

  Jag spelade väl ungefär på samma sätt som du. Utmärkt innan man går och lägger sig.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-29 16:24
  Spelade du demot till Osmos eller hela spelet?
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-27 18:37
  Tackar för tipsen!
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-26 20:38
  Kan du något bra forum för oss som gillar lite mer nischade eller svåråtkomliga titlar då?
   
 • Skrivet av: Helikoptermamma
  2010-05-26 13:57
  Jag hör av mig lite senare under dagen. Ska iväg nu. Men ja, konsolen är din.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-26 11:41
  Jag syftade på att det släpptes till 360 i år. Men tydligen släpptes iPhone-versionen nyss också. April tror jag, åtminstone i USA. Vet inte hur det funkar när det komemr till den.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-24 10:54
  Men det släpptes ju i år!

  Där kommer MAME in antar jag. hade du haft det på 360 hade du annars fått sålt det till mig så jag sluppit tullen den här gången.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-22 21:30
  Har du spelat Espgaluda II förresten?
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-22 18:55
  Recensionen kommer självklart. Måste bara spela igenom det ett par gånger till.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-19 18:43
  Mushihimesama Futari Ver 1.5 dök så slutligen upp hos mig idag. Åkte på tullavgift och skit, så det blev problem med att hämta upp det. Men nu så, känner jag mig sådär nöjd som bara shmups för närmare tusenlappen kan göra mig.
   
 • Skrivet av: metalknuckels
  2010-05-16 20:55
  *borta..*
   
 • Skrivet av: Helikoptermamma
  2010-05-16 20:22
  Jadå, ingen fara. Ska kolla ifall jag har några extra SMS-spel jag kan tänkas bli av med. Jag hör av mig i så fall. Har även några joysticks (med spak) om du är intresserad.

  Tillagt 2010-05-16 20:23:
  Förresten! Glömde att nämna detta, men Omslaget till Sonic är ganska skadat.
   
 • Skrivet av: Helikoptermamma
  2010-05-16 17:52
  Den finns kvar. Säg till vilken dag du har tid så kan vi synas.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-07 13:17
  Aha, det måste jag kolla in. Vissa saker är ju bara omöjliga att få tag på. Undrar om min laptop pallar den bara...

  Lagt upp en recension till Ketsui DL nu. Kika in.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-06 23:56
  Har du förstås rätt i, Death Smiles har de ännu inte bekräftat hur det blir med vad jag vet. Ketsui har jag ju förstås till DS, även om det inte alls är samma, men det är en utmärkt bossrush.

  MAME, nej. Vet knappt vad det är ens.

  Hur kan du inte ha kvar spelet?
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-06 12:21
  Spelet är ett måste, och går det bra kommer de som sagt släppa titlar här i framtiden. Det ser jag ju mer än gärna.

  Antagligen tar jag och köper med Espgaluda II när jag känner mig någorlunda klar med Futari, även det är ju regionsfritt. Tråkigt bara att Ketsui: Kizuna Jigoku Tachi Extra inte blev det, liksom Death Smiles.

  Hört att Black Label ska kunna laddas ned. Gjort?
   
 • Skrivet av: metalknuckels
  2010-05-04 20:38
  Åh, skönt att höra att någon köper det, med tanke på att Cave tydligen ska släppa fler spel i Europa om det säljer bra.

  Och ja, det är.. ganska brutalt. ^^
  Kan nog vara det svåraste jag spelat som inte är doujin faktiskt. Väldigt roligt dock, och ovanligt bra musik.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-04 20:03
  Härligt att höra! Får antagligen hem Mushihimesama Futari Ver 1.5 i veckan. Mums, även om jag säkerligen inte kommer klara av det. Alls. Spelar i och för sig ingen roll, det räcker med att spela.
   
 • Skrivet av: NuYu
  2010-05-04 17:58
  Du verkar kunna det där med shmups. Låt oss bli vänner.
   
 • Skrivet av: Siegfried
  2010-04-26 22:04

  Håller med. Självklart kan (nästan) inget flashspel ersätta originalen. Men jag ser fortfarande inte hur det här är bättre än att spela via emulatorer,


  Spelen man använder till emulatorer är oftast olagliga.
   
 • Skrivet av: HeinzHarald
  2010-04-14 22:38
  Ja vi delar synen på grundproblemet. Jag är bara lite mer optimistisk för framtiden och lite mer positiv till dagens situation (eftersom det skapat en ny marknad).

  Åsikter likt det du citerade är nog vanligt bland yngre som ännu inte hunnit se sina första spelupplevelser bli retro så att säga så det är inget jag reagerar nämnvärt över. Om det däremot yttras av någon som varit med ett bra tag så skulle jag finna det sorgligt så jag hade reagerat på det jag själv skrev om jag tolkat det som du gjorde.
   
 • Skrivet av: HeinzHarald
  2010-04-14 17:15
  Ledsen, jag förstår inte vad du menar med det här. Har jag, om jag köper ett nerladdat konsolspel, gått med på att jag inte ska få spela det hur länge jag vill?

  I praktiken ja. Du hittar nödvändig information bland villkoren, inte minst till själva kontot i sig. Nu är det bara 360-villkoren jag studerat i detalj men där kan man exempelvis hitta att du kan få ditt konto avstängt när som helst utan möjlighet till överklagande (annat än på företagets goda vilja) oavsett vad Microsoft anger för skäl. Dvs du äger inte kontot eller något knutet till det.

  Det framgår dessutom tydligt av själva licensen i sig. Tar vi 360 får du en licens för boxen och en för ditt login. Dvs man är hela tiden beroende av att Microsoft tillhandahåller funktionen för att flytta sina licenser till en ny box (om en går sönder), alternativt att man kan logga in på Live. Den funktionaliteten är omöjlig att garantera för all framtid.

  Och i så fall: Nej, jag kan verkligen inte acceptera det, eftersom man inte har något val. Det vore en sak om man alltid kunde välja mellan en fysisk och en digital produkt, men så är det ju inte.

  1) Du har ett val, att inte handla. Ingen är skyldig att tillhandahålla dig spel.
  2) Sett till konsolerna handlar det om spel som i säkert 99% av fallen aldrig hade utvecklats om de vore tvungna att distribuera på skiva på grund av att det är väldigt mycket dyrare och dessutom riskfyllt sett till produktionsvolymen.

  Samtidigt delar jag absolut din oro för framtiden. Jag är själv väldigt förtjust i film-noir från 40-talet och är medlem i en organisation som har hittat och restaurerat filmer som man trodde var förlorade för alltid (dåligt katalogiserade filmarkiv är en av bovarna).

  Jag vill tro att det finns tillräckligt många som är intresserade av bevarande att lösningar kommer att finnas. Det är dessutom betydligt svårare att utrota en digital produkt än en fysisk sådan, men det är absolut något som bekymrar mig för framtiden om utvecklingen fortsätter som den gör plus att jag vill kunna köpa fysiskt de spel som jag vill "bevara" på egen hand om man skulle bli förälder någon dag tex.
   
 • Skrivet av: HeinzHarald
  2010-04-10 02:50
  Okej, så du tycker inte det är okej om man plockar bort funktioner som vi har betalat för, men du tycker det är helt okej om man plötsligt inte kan spela sina spel längre för att servrarna är borta?

  Det skulle tveklöst vara en väldigt tråkig framtid om alla spel släpps på samma vis som dagens nerladdningsbara konsolspel där man själv inte kan försäkra sig om att man kan lira spelen om x år genom att ha en frisk konsol och backup av spelen utan DRM som gör en beroende av onlinetjänster.

  Jag kan tom klassa det som tråkigt att detta är vad som gäller för en del spel idag.

  Men detta är inget som kränker mina rättigheter som konsument eftersom mina rättigheter från första början varit lägre.

  Att gå in och ta bort saker i en fysisk produkt som jag har köpt är däremot i allra högsta grad att kränka mina rättigheter. Jag har betalat för en PS3a som ska kunna spela PS3-spel, blu-ray filmer och låta mig installera Linux precis lika mycket som den ska kunna koppla upp mot ett trådlöst nätverk tex.

  Att ta bort möjligheten till Linuxinstallation är principiellt exakt samma sak som att stänga av wifin i PS3an.

  Skillnaden ligger i att jag har accepterat två helt olika nivåer av rättigheter som kund om jag köper en PS3a eller om jag köper ett nerladdat konsolspel (eller för den delen ett Ubisoft PC-spel).

  Som jag var inne på i början är det tråkigt att våra rättigheter begränsas för spel där det inte är ett rent måste (vilket det ju är i MMO tex), men i slutändan är det ändå upp till mig själv att avgöra om jag vill hosta upp stålarna och gör jag det har jag även accepterat rättighetssituationen och då får jag ligga i sängen jag inhandlat oavsett hur obekväm jag tycker den är.

  För närvarande irriterar den obekväma sängen inte mig nämnvärt eftersom den gett mig tillgång till spel jag aldrig hade fått ta del av annars på mina konsoler.

  När det gäller PC-sidan och Ubisofts idiotiska påhitt så tar jag det med en klackspark dels för att jag inte spelar annat än äventyrsspel på PC och dels för att PC är en öppen plattform vilket gör att jag inte tvivlar på att lösningar kommer att finnas den dagen servrarna stängs ner. Men hade jag velat ha spelen hade jag antagligen dragit gränsen just där Ubisoft satt den och lagt mina pengar på annat istället.
   
 • Skrivet av: mtx
  2010-03-06 13:07
  Finns väldigt få hardcore spel på wii och de fanns folk som ville ha top 10 så då blev det mer bara våldsamt.
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy