Svenska

mindcrimes hälsning

Your rays of light

Hit me like stones

Leaving me blind

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrivet av: Kylo Ren
  2018-01-23 13:08
  Hej!

  Missade helt din senaste kommentar i mitt blogginlägg och är osäker på huruvida du kommer upptäcka mitt svar i den eller inte, därför väljer jag att skriva här istället.

  Kul att du Dreamcast fick igång ditt intresse för konsolspel igen. Hur ser din relation till konsolen ut inledningsvis? Själv fick jag testa den genom en kompis vars storebror hade den i samband med att den släpptes. Vi smög in på hans rum och testade Tony Hawk's Pro Skater 2 - och jag blev fullkomligt blown away av VMU:n. Rolig och kort historia: Han bytte bort sin Dreamcast mot en DVD-spelare, vilka tider ...

  Kretskortet på min enhet brann upp när jag försökte befria den från anslutningsproblem. Kontrollen vägrades att kännas igen vid den och det krävde lite pill som till en början fungerade bra. Kort därefter luktade det bränt i hela rummet ...
   
 • Skrivet av: mongwai
  2013-04-18 18:17
  Helena Bergström är ju en riktigt milf eller var det
   
 • Skrivet av: joppe33
  2011-10-12 18:34
  Jag är mer än bara avundsjuk. Vito är fett Underskattad.
   
 • Skrivet av: Perluck
  2011-09-11 20:18
  Japp det finns för 360 med, sen finns det ju andra spel som även kan passa dig när du ändå skulle inhandla konsollen. Ifall det nu blir aktuellt.
   
 • Skrivet av: 6948
  2011-09-01 20:10
  Sett denna apropå "Body Language"?

  http://hotbuns.foofighters.com/
   
 • Skrivet av: Lasse K0ng0
  2011-08-29 01:37
  Tack för Heads-up! Glömmer ALLTID...
  Jävla ovana asså!
   
 • Skrivet av: protopet
  2011-06-22 16:09
  Ska man skylla på trophies, eftersom du inte hinner med alla spel du har?! Kanske dags att banta ned spelköpen och bara välja spel man gillar och inte alla som kommer.

  Låta trophies/achievements avgöra... Det ser faktiskt fånigt ut med alla ej till 100 % avklarade spel.
   
 • Skrivet av: Gamble1221
  2011-06-21 22:38
  Varför köper du mer spel om du har så många? Jag rekommenderar att du spelar klart de spel du har först innan du köper mer,
   
 • Skrivet av: Gamble1221
  2011-04-24 01:03
  Antigen: 1 köp det och spela något spel en viss tid sedan det och så vidare. 2. köp 1 nu och vänta tills du faktiskt får tid (inte rekommenderat ;) ). 3. försöker komma på en tredje ;).
   
 • Skrivet av: badpojken
  2011-01-24 19:02
  är det en yamaha msg guitar som du har som profil bild?
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2011-01-18 12:01
  Låt oss diskutera lårskrivning. Jag har en del drös med frågor och funderingar på saker jag gärna vill ha någon att bolla runt med. Jag fascineras otroligt av lårskrivning. En hit är alltid en hit oavsett genre och det imponerar på mig varenda gång. Hur många gånger har man egentligen inte blivit småsur eller drömt sig bort om att man själv var skaparen av någon specifik låt?

  Visst finns det duktiga låtskrivare beroende på vad man vill inrikta sig på, men kan vi försöka komma överens om att en bra låtskrivare är en bra låtskrivare oavsett genre? Om vi går in på dagens pop-ikoner inom lårskrivning där mina funderingar ligger som mest.

  Om vi ser till de stora höjdarna inom branschen som exempelvis Max Martin. När han medverkar eller sätter sig ner för att skriva en låt till dagens pop-ikoner så är själva soundet digitaliserat . Om en privatperson har ambition att bli en framgångsrik låtskrivare utan varken kunskap eller tillgång till den utrustning de stora låtskrivarna har direkt i hemmet utan bara sin gitarr att jobba med. Hur ska denna person då kunna skriva låtar som ska fungera med det sound som exempelvis Britney Spears, Katy Perry, Rihanna osv har?

  För det blir ju ett helt annat sound om du sätter dig ner med de originella instrumenten och spelar in som vilket pop, rock eller hårdrocks-band som helst. Eller är det helt enkelt så att om du vill skriva en låt som du anser skulle passa exempelvis Britney Spear så gäller det att ha tillgång till den utrustning som krävs för att skriva något som låter som Britney? Eller kan man sätta sig ner med gitarren, skriva en låt för att sedan ta in den till studio och sedan slänga på ett beat och allt annat som man vill ha?


  Vi kan börja där och jag vill gärna höra hur du ser på strukturen och hur man jobbar i en sådan situation?
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2010-12-13 09:35
  Ja
   
 • Skrivet av: Thomas
  2010-12-12 11:46
  Hej min vän! Du ser hur länge man varit medlem om du scrollar ner förbi dom bloggar du skrivit i ditt kryp-in. Där finns Statistik:

  Medlem sedan: 2005-05-26
  Kommentarer 2588
  Antal skickade PM: 61
  Antal mottagna PM: 72

  Ha en trevlig söndag! / Thomas
   
 • Skrivet av: MovieGame Fan
  2010-12-12 10:16
  Mindcrime, du kan hitta ditt medlems år under bloggarna står det statistik och där står allt. Du har varit medlem i 5 år grattis!
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-11-11 14:54
  Har du lyckats plocka upp en Spider IV än? Står på kanten till att köp men är fortfarande osäker på en Roland Cube 30 eller en Spider IV eventuellt 30 eller kanske även en 75 wattare. Jag är något så läskigt sugen på Quick Loops som kommer med på nya Spider IV som öppnar enorma dörrar för lite schysst soloövning eller vid låt skrivning med dubbla gitarrer, melodier osv.

  Problemet dock är att jag inte alls blev speciellt förtjust i Spider 2 stärkaren jag hade en gång i tiden. 150 W tror jag den låg på. Det var främst att jag inte kände att jag kunde få in bra ljud ur den, inge schysst crunch eller lead utan det blev för stökigt eller mumligt. Jag upplevde även lite sådana problem när jag testade den minsta varianten av Roland Cuben och dess Dual Rectifier-tone att det börjar låta illa när man drar upp volymen. Förmodligen beror det på storleken på den lilla stark som inte låg på många watt men jag är orolig att de även finns kvar på de större och även på de nya Spider-modellerna.

  Kort sagt är det just det bästa av ljud för en billig peng man vill komma åt där man samtidigt kan leka med effekter. Därför är dessa stärkare kanon men man vill ju slippa en massa oljud när man väl drar upp volymen.
   
 • Skrivet av: metal N Rock
  2010-10-09 13:15
  Kommer garanterat gilla den då jag men ar har du hört hur dålig produktion det är på MisFits tidigare album på vinyl. Och ändå gillar jag de
   
 • Skrivet av: metal N Rock
  2010-10-08 09:17
  Jag vet inte har inte hört Bleach men är det ett album som är värt en slant på vinyl.
   
 • Skrivet av: Oskar
  2010-08-13 08:26
  Skummade igenom din blogg denna sömnlösa natt. Dock inte hela natten, utan bara en ynka slice of the pie så att säga, men jag gillade det jag läste. Skoj, vettigt, musik, gitarr, oblivion. Bra grejer!
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-08-06 22:49
  Skorrade toner har jag ju haft min beskärda del ut av. De dyker upp på nästan varenda instrument jag ägt förutom nu min senaste PRS som har precis som mina två tidigare PRS problem runt 12:e bandet. Det är så sjukt egentligen. Tonen försämras inte i själva bändningen utan det känns bara i fingrarna att det skaver lite (ibland). Jag ska ta den till doktorn och se vad de säger, stålull låter ju inte helt fel, möjligtvis lite polering och strängbyte sen borde det inte vara några problem.

  En av mina akustiska har tagit ordentligt med stryk i sommar, stallet har lossnat och halsen har blivit böjd som en banan. Så den är inne på dyr rep. Men PRS:en håller jag från sol och kyla i caset så fort jag inte spelar på henne. Hört att man även kan placera en halv potatis tillsammans med gitarren i ungefär ett dygn för att få bort all fukt där i.
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-08-06 13:45
  Ett återkommande problem jag ständigt stöter på vid varenda elgitarr jag ägt genom åren är det irriterande skrapandet på 12:e bandet när man bänder. Ungefär som själva bandet där på 12:e är nött eller blir nött så det uppstår ett skrapande känsla när du bänder i just det partiet på det bandet.

  Har du någonsin haft det problemet? Är väl inget ingen närmsta musikaffär kan ta hand om? Låter väl snarare som lite polering, finslipning.
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-07-29 01:20
  Det är en ES 335 du nämner? Hur är de gitarrerna egentligen, har bara testat lite ytligt. Jag är själv sugen på en lite billigare gitarr i form av ESP Eclipse eller kanske någon Gibson Les Paul, begagnade givetvis. En lite mer all-around man kan bära runt överallt och som man inte är lika rädd om som en dyr kronjuvel som PRS:en.

  Jag är riktigt sugen på att höra vad du tycker om SPider IV sen, du måste ge mig en direkt recension då jag själv fortfarande är riktigt sugen men tvekar.
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-07-19 16:51
  Lekar just nu med Rolands Micro Cube på 15W och attan va grym den är. Twang från en Fender Twin, Crunchen från Marshalls klassiska JCM och oxtokiga disten från Mesas rectifier. Plussa på några simpla effekter, kanske köra lite akustiskt ljud, makalöst bra sound för en sådan liten låda som fungerar utmärkt trådlöst på enbart 6 AA batterier. Allt jag saknar nu är en footswitch till lillen.
   
 • Skrivet av: gnr forever
  2010-07-17 06:33
  Av alla medlemmar på gr, så är du en av dom jag har störst respekt för och tycker mest om, dina inlägg är alltid välskrivna och intressanta. Du kan dessutom skilja på att vara subjektiv och att vara objektiv bra, vilket jag tycker är en alldeles för underskattad förmåga på de flesta forumen

  Vet att det här inlägget är lite slumpmässigt, men är tidigt på morgonen och känner mig på ett bra humor
   
 • Skrivet av: Mathemoto
  2010-06-25 12:15
  Hur går det med dina senaste köpplaner? Själv fick jag äntligen tag på min godbit. Här kan du läsa lite kort om det: http://www.gamereactor.se/blog/Mathemoto/167542/#comments
   
 • Skrivet av: Sendar
  2010-06-19 19:31
  Borde det egentligen inte finnas en lag för hur jävligt det kan vara att mixa några gitarrspår i ProTools?
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy