LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      The Sims 3

      Skrivet av: simme_1   2009-06-22

      Ännu ett the sims som man kommer kunna spendera många roliga timmar framför. Jag har sedan releasen suttit som en galning och försökt göra allt det roliga som the sims världen har att erbjuda. Spelet har miljontals med olika möjligheter att erbuda spelaren och det känns som man aldrig känner sig uttråkad. Det kan finnas vissa stunder som man känner att spelet blir en aning enformigt med att man måste fortfarande göra alla de dagliga sysslorna.

      Även fast i the sims 3 så behöver man äta mycket mindre ofta. Samt att dusch och toaletbesöken inte är lika frekventa. Men de finns fortfarande kvar där men utan dessa dagliga sysslor försvinenr som ändå en stor del av själva spelkänslan. Men efter ett flertal timmar framför the sims 3 finenr jag det fortfarande svårt att göra allt det extra som finns i spelet. Att kunna dra ut på stan och spela gitarr för 20 tal simmar och dra på picnic osv. Men det blir ibland tid över till detta också.

      Det ända jag fann lite jobbigt i spelet var att man inte tjänade pengar i samma snabba takt som i de förra spelen. Utan att i The Sims 3 måste man välja det rätta karaktärsdragen för att kunna få sin befodran snabbt. Vilket gör det svårt att om man nu vill vara grannskapets "cassanova" är det svårt att uppnå ett bra yrke.

      Men allt som allt är the sims 3 ett grymt roligt spel som starkt rekomenderas förtjänar en solklar 9 :)

      Samlat betyg: 8.2/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10