Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Tjena alla Fps nörds där ute!
Här är min åsikt om spelet som alla älskar, Call of duty 4(Cod 4).

När man startar upp spelet och startar antagligen en match eller "campaign" så slås man av den ljuvligt snygga grafiken och de underbara animationerna samt de bra ljudeffekterna. Spelet har en av de bästa akustiska effekterna som kan hittas i ett spel just nu. Alla genrer.

Campaignen är hyfsat bra men den är kort. Storyn är medryckande, eldstriderna intensiva och de snygga miljöerna känns trovärdiga. Men campaignen är inte bara bra. Ett flertal gånger under uppdragen blir jag beskjuten från någon jag inte ser. Varför ska jag bli anfallen av fiender jag inte kan se ?
Infinity Ward vill väll inta att man ska känna sig dålig eller ? För det gör man när man blir dödad gång på gång utan att ens ha sett fienden. Deras träffsäkerhet är också lite för hög på dom svårare nivåerna. En soldat med pistol kan träffa dig på ett avstånd som inte ens en sniper skulle kunna träffa dig på utan att ha lite tur. Det känns inte speciellt genomtänk av Infinity Ward alls.

Det är online som Cod 4 verkligen börjar glänsa med många olika spellägen och en massa vapen att låsa upp. Men vapnena är inte speciellt balanserade och gör att det kan kännas orättvist när man inte har låst upp alla vapen. När man har alla vapen och nått högsta ranken(55), så kan man starta om och köra i prestige. Allt som händer är att du får nya märken brevid din rank men ger mervärde åt spelet och gör att det räcker längre.

BETYG:9/10
Grafik:10/10
Ljud:9/10
Spelbarhet:9/10
Hållbarhet9/10

Sammanfattning: Ett bra FPS med en riktigt bra onlinedel och urläcker grafik men med en hyfsad campaign som drar ner betyget ett snäpp.

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10