Svenska
MEDLEMSRECENSION

Far Cry 2

Jag hade förväntat mig mycket av Far cry 2 grafik motorn, friheten, vapnen, fordonen, och särskilt ELDEN som spelar stor roll i Far cry 2 för elden är så mäktig snygg och tar kål på fienderna rätt fort.
Jag sitter i en taxi (jeep) med så klart en chaufför.
Han bara pratar på och jag lyssnar med mindre spända öron för att jag tittar på den vackra naturen som finns omkring oss.
Sen kommer vi fram till en guard-outpost . Dem pratar lite med chauförren och tittar hotfullt på mig men till slut får vi åka därifrån, tror det var för att chauförren lova att ta med öl åt dem "stora grabbarna".
Vi åker och åker sen utanförvarning så råkar man utför en malaria attack sen blir det svart.
Man vaknar upp på ett Hotel tror jag att det är men är inte säker där är man mitt i krigs zonen man tar en pistol skjuter sig ut, men man blir nerskjuten när man väl är ute. Sen får man hjälp och sen börjar spelet på allvar
Mitt minus är att AI aldrig missar ett enda skott och att om du välter en bil klickar du bara på y några gånger sen får du upp bilen. sen finn det något som kallas rescue buddy det är en kompis som räddar dig när du har blivit väldigt svårt skadad.
sen har vi ju safe house det är såna hus där man kan villa fylla på ammunition och granater i alla fall senare i spelet.
för att låsa upp safe house måste du bara skjuta ihjäl några fiender.


Mitt plus är bra grafik, bra vapen, snygg natur, sen så klart elden . Hoppas att någon har nytta av detta

Medlemsrecensioner31
Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10