Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrivet av: dazone   2009-06-28

cod4 är ett coolt spel, det är det första cod i nutid, det vill säja inte andravärldskriget.
spelet är kul både i singelplayer mode och i online mode. men när det kommer till coop, nja, osäker. det ända man kan göra är deathmatch vilket man tröttnar på... (jag tröttnar i allafall)
jag tröttnade ganska snabbt och spelade något annat. annars så är spelet perfeckt för sånna som gillar krigsarsper. (pang pang)
online kan man spela många olika spel alternativ.
om du inte har spelat detta spel så gör det och om du har spelat de och vill ha mer så kommer en uppföljare i vinter!
Grafiken är bra, detaljerad och snygg, röken från sprängda bilar och handgranater är snygg, ser verklig ut. När man skuter så syns skotten som gula streck. Man kan plåcka upp alla vapen som finns på marken, det spelar ingen roll om man är en sniper eller en snubbe med haggel man kan ändå plåka upp vilket vapen som hellst...
Om man blir skadad så blir ramen röd och så hör man hur hjärtat bultar. (dodo dodo)
Handlingen (manuset) är ganska bra skrivet, du spelar som två personer i två olika organisationer, SAS (brittiska specialstyrka) och USCM (amerikanska marinkåren). bli inte arg om jag har skrivit fel på amerikanska organisationen, jag kommer inte ihåg vad det va, men något i den stilen.
I online mode så kan man gå upp i rankning, (vet redan dom flästa som har cod4 eller xbox live) max ranken är 55 sen börjar man om på ett men man har ett märke som vissar att man har gått om från 55 till 1...

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10