Svenska
MEDLEMSRECENSION

Burnout Paradise

Burnout: Paradise till Playstation 3 är faktiskt ett underbart paradis! Du känner av den härliga känslan av spelet direkt när du startade bilen. Man hör ett härligt brummande ur den amerikanska muskelbilen och man får pröva på hur paradiset är! Bilfysiken är underbar! Ibörjan var den lite jobbig och så men när du vant dig vid det då är det bara att köra...! (du kan även bestämma vinklar och hur kameran ska gå när du kör) Du lär dig att använda boost (lustgas) som gör så bilen får den lilla extra knuffen så du hinner före motståndaren in i mål! Det finns även massa hopp som är byggda inne i staden och på "landet" så du kan hoppa på röda plakat med burnout paradise loggan, som du även kan köra sönder. Och det finns även staket du kan köra på så man kan säga att man "sparar" på dessa så om du t.ex. kör ner 50 plakat (skyltar) så får du en trophy (achievment), och om du kör ner 50 staket får du en trophy osv.

Men åter till det praktiska... Man kör ju självklart massa olika race och så för att få ett bättre körkort. När du klarat t.ex. 10 race får du class C körkort och så håller det på... Det finns: D, C, B, A och två till som jag ej har namnen på i huvudet. Och när du klarar vissa race och när du uppgraderar körkortet så får du en bil eller så låser man upp en bil som åker runt i staden. För att får den bilen som åker runt i staden måste man hitta den, och krascha den! Då kommer den till "junkyarden" så du kan köra med den...

Som sagt paradise city är mycket välgjort med massor av dolda genvägar, roliga race, otroligt bra grafik, perfekt känsla och en hel del nerladdningsbart på store/live.

En grej i spelet som är oerhört mäktigt är när man kraschar då det kommer upp som en mellan sekvens i världens bästa grafik och man riktigt ser hur bilen bucklas och repas. Men även med detta så finns det en nackdel att det kan bli lite trögt att se detta varje gång.

+ Bra grafik, härlig känsla, mycket dolda saker och vägar, roligt att samla saker och få trophys, motorcyklar, mycket på store/live att ladda hem, äckligt snygg framsida.

- Ingen förare i bilen, oändligt med växlar, tyvärr inga riktiga märken på bilarna.

Sammanfattningsvis:
Ett mycket köpvärt spel som inte kostar skjortan idag utan är riktigt billigt faktiskt om man tänker på vad man får för kronorna. Är du ute efter ett bilspel och vill köra runt i ett paradis, KÖP! :)//jeofsweden

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10