Svenska
MEDLEMSRECENSION

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Skrivet av: rutan92   2009-08-02

Man spelar som "Old Snake". En klon av supersoldaten "Big Boss".
Man är betydligt äldre än senast, gråhårig och med mustasch går man krökt nittio grader och klagar på att den gamla ryggen värker... Det är i alla fall så att spelet drar igång i ett ganska högt tempo - precis som de andra i MGS serien.
Man hålls fängslad av spelet hela igenom. Tidigare spelade jag bara spelen för storyn, blev helt överlycklig när man slapp spela och se en cutscene. 4an är inget undantag, men det bara för de otroliga scenerna som visas.

Helt tagen av den nya ps3an satt jag och dregglade mängder när jag insåg vad maskinen klarade av, det som visades på skärmen var enormt...Det enligt mig bästa spelet någonsin utspelades med mig vid spakarna som den kanske coolaste karaktären någonsin.

Med bajsnödig röst slog jag mig igenom världen för att nå mitt mål och för en gångs skull njöt jag även av att spela. Det enda som var dåligt med spelet var de bisarra boss fighterna som faktiskt var ganska pinsamt dåliga. Allt för övrigt var perfektion...

Dock så rekommenderar jag inte det här spelet för en ny spelare i serien, det bästa momentet i spelet är storyn. Vet själv sen tidigare spel att om man inte kan storyn tror man att man spelar som en LSD- knarkare som ser en massa saker och hör röster...Inte en upplevelse som jag rekommenderar er att pröva. Det här spelet var näst intill flawless, men endast för de som har spelat något av de tidigare spelen...

Spelbarhet - 9 (Lite dålig kontroll ibland)
Grafik - 9
Hållbarhet - 9
Ljud - 10
Som helhet kan man inte säga mer än att det är ett mästerverk.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10