Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Bourne Conspiracy

Skrivet av: arvidd   2009-08-08

Detta spelet är i grunden en förstapersonsskjutare men det är uppblandat med en del slagsmål och en biljakt. Det finns också många sekvenser a la minispelen i God of war där man ska trycka på en viss knapp vid viss tidpunkt.

I stort sett är detta ett helt okej spel, men det innehåller inte nånting som man inte redan sett i något annat spel. Perspektivet är inte helt bra, det pendlar mellan första- och tredjepersonsperspektiv, ibland blir det lite bökigt. Fajterna är väl OK, väldigt enkla att klara, men ändå rätt kul att spela igenom. Spelet är enormt linjärt, inte mycket möjligt att själv fundera på hur något ska lösas. Banan där man kör bil är riktigt kul. Det är ett ganska kort spel, kanske en 6-7 timmar tar det att spela igenom. Grafik och ljud är hyfsat bra men inte mer. Mellansekvenserna är rätt snyggt gjorda. Jason Bourne ser inte ut som i filmerna, förändringen är inte direkt till hans fördel.

Om du saknar nåt att göra en regnig dag och hittar det i en realåda kan detta vara nåt att satsa på men annars finns det andra spel som är mer förtjänta av din tid och dina pengar.

Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10