Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto IV

GTA IV Är det nyaste spelet i serien (vilka dom som följt serien redan vet.) Den här gången tar man rollen som Niko Bellic, en immigrant från östra Europa som kommit till Liberty City för att glömma sitt mörka förflutna och starta ett nytt liv med sin kusin Roman. Men som vanligt i GTA så dras han in i den undre världen och den ryska maffian,och spelet går ut på att göra uppdrag åt maffian.

Dom första minuterna in i spelet påminde det väldigt mycket om GTA 3. Liberty City var väldigt mörkt och trist, men ju längre in i spelet man kom desto bättre blev det. Det är mer "Liv" i spelet än de förra spelen. Detaljrikedomen i spelet är helt fantastiskt, och människorna runt omkring beter sig mer mänskligt än förut. Man får vänner genom spelets gång som man kan "hänga" med. Man kan t.ex spela bowling, gå på restaurang, gå till baren och supa sig full, spela dart och åka helikopter m.m. Liberty City är helt enkelt den mest detaljrikaste stad man nånsin har sätt i spelvärlden. Om man inte vill spela "story mode" så finns den även ett multiplayer-läge där man kan spela mot andra i t.ex Deathmatch, race, mafia work m.m. när man har klarat spelet kan man ju alltid försöka klara det till 100%. Som sagt finns det hur mycket som helst att göra och det är svårt att tröttna på detta spel. Det är inte bara ett spel.Det är en annan värld.

Hållbarhet: Finns hur mycket som helst att göra. 10/10


Grafiken: grafiken är jättebra,känns levande. 9/10


Ljudet: Ljudet är bra t.ex när man lyssnar på bilradion. ibland är ljudet lite "lamt". 8/10

Det är bara att springa över till närmsta butik och köpa spelet. Det är ett spel du kommer att spendera många timmar framför.

Welcome To Liberty City

Medlemsrecensioner133
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10