Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock

Du krashar med ett flygplan...
Går in i en mystiskt fyr och hittar någon form av ubåt...
Du går såklart in i den....
Du kommer till en extremt mystikst undervattensstad...
Du hittar en stor jävla spruta med nåt blått i...
Vad är det mest självklara att göra?
JO köra in den i armen!

Rätt korkat enligt mig men låt oss fortsätta.
Bioshock är ett av de bästa spelen jag har spelat. Nästan allt är bra. Storyn är helt underbar och lite mystisk även ifall man kör igenom spelet flera gånger så är det några saker som iallafall jag inte fattade. Grafiken är rätt bra. Ljudet är väldigt bra, musiken passar verkligen till årtiondet som är 50 talet om jag inte redan skrivit det.
Krafterna är väldigt roliga att använda och det finns många olika saker att göra med dem. T.ex ifall det kommer en fiende och du vill göra slut på honom på ett lite mer roligare sätt än det klassiska shotgun skottet i huvet så kan du t.ex spinga bakom hörnet starta en mini cyklon på golvet och tända eld på den. Fienden kommer då att flyga upp farliga höjder upp i luften samtidigt som den fattar eld.

Uppdragen i bioshock är väldigt vaierade t.ex i ett uppdrag så ska du hitta en speciell fiende och ta ett foto på den för en research och i ett annat så måste du hitta speciell dykarutrustning för att bli en big daddy.
BIG DADDY! Juste det är den mest tuffa fienden i ett spel som jag nånsin mött. Det är som en stor människa inoppererad i en dykardräkt med en stor borr på ena handen. Big Daddyn's uppgift är att skydda Little Sisters som är små flickor som är typ besatta eller nåt. Dom har adam. En energi i spelet som du kan använda till att köpa nya krafter.

Det bästa jag minns av bioshock var första gången jag fick se en av fienderna dö en smärtsam och långsam död av bin.

Jag ger det här spelet 9/10 helt enkelt för at det är så jäkla bra. Finns ingen bättre förklaring.

Medlemsrecensioner88
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10