Svenska
MEDLEMSRECENSION

Clive Barker's Jericho

Ibland gör en sunkig ekonomi att man köper något man annars aldrig skulle köpt.
Sugen på ett nytt spel, men med en tunn plånbok köpte jag detta och Frontlines på Homeentertainment för trehundra spänn.
Med tanke på alla dåliga recensioner av just Jericho så var väl inte förhoppningarna skyhöga direkt. Men ack vad jag misstog mig!
Det här spelet äger! Klarade det på normal och är nu halvvägs på hard.
Det liksom växer sig på en och andra vändan är bättre än första eftersom man lärt sig använda sitt teams olika förmågor på bästa sätt!
Handlingen kretsar kring ett team agenter med det okulta som specialitet. Tillsammans måste de stoppa Armageddon och rädda världen (Kliche ja visst, men ganska episkt)
Alla har olika färdigheter som eldmagi, telekinesis, bullet time osv, och man måste klura ut vem som kan klara rådande uppdrag bäst.
Dessutom dör huvudpersonen ganska tidigt och kan därefter besätta de andra medlemmarna. Kul feature som höjer spelet.
Grafiken är i världs klass och nästan i klass med GOW. Dessutom finns där små detaljer som höjer grafiken ytterligare.
Vissa har klagat på att spelet inte är tillräckligt scary, och det kan jag hålla med om. Men det är inget som jag personligen tycker drar ner spelet.
Nä jag blev djupt överrasskad av detta klart underhållande FPS. Och nu när det finns billigt så tycker jag inte det finns nån anledning att inte köpa det.
En underskattad pärla!

Grafik: 9/10 Ursnyggt!

Ljud: 8/10 Bra röster och stämmnings full musik

Kontroll: 7/10 lite knepig till att börja med, men man lär sig.

Hållbarhet 7/10 håller för ett patr omspelningar och perfekt om du bara vill dräpa fula demoner med flummiga förmågor och vapen!

Totalt 8/10

En glömd pärla som förtjänade bättre betyg!

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10