Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

"Fiftythousand people used to live here, now it´s a ghost town"

Jag darrar fortfarande varje gång som jag startar det gudomliga spelet med de fantastiska mytomspunna miljöerna och de otroligt verklighetstrogna karaktärerna. Spelet är så klart Call of Duty 4:Modern Warfare. '

När man startar spelet är det som att kastas in i en värld fylld av vrede och fasa, men samtidigt en kollosalt magnifik upplevelse.
Efter att klarat ut singleplayer-läget första gången körde jag igenom det en gång till utan att blinka. Det var som om man var törstig efter något som man inte fått på mycket mycket länge, trots att jag nyss hade klarat ut spelet. Efter två gångers erotisk spelupplevelse startade jag det mycket omtalade multiplayer-läget.

Man kan säga att jag älskade singleplayer men efter att prövat multiplayer-läget...holy shit...det var som att pånytt födas ur PS3:ns sköte. Min "mor" och jag tillbringade många lyckliga timmar och dagar tillsammans med de trevliga spelarna på multiplayer-läget. Till slut vill jag bara tacka skaparna för de trevliga timmar vi haft tillsammans, och hoppas att många glatt sig lika mycket som mig åt detta spel. Jag hoppas att Call of Duty:Modern Warfare 2 blir minst lika enastående som dess föregångare.

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10