Svenska
MEDLEMSRECENSION

Need for Speed: Most Wanted

Skrivet av: AG Jati   2009-10-11

Hysterisk snabba vrålåk, galna polisjakterna, några vänner, en hel del bossar, det här är:
Need for speed Most Wanted.

Den här gången är det ingen nattkörning, racingen körs på klar morgon med sol och regn, men låt oss ta det från början:

En BMW dyker upp i en mystisk stad bland bilar och vatten, plötsligt dyker upp en snabb Mazda RX-8 där tjejen som kör heter Mia som verkar vilja köra ett race med den blåvita bilen, då det knappt har gått 10 km dyker det upp en polis vid namn Cross i en Corvette som hindrar BMW:n.
Det känns som om spelet är över, men som tur var så kallar en patrull om streetracers till Cross som säger att dom bör köra dit genast.
Då smäller Cross dörren och tar fram sin nyckel och skrapar till BMW:n och säger:
"That is pinstripes"
Cross åker ifrån.

Det dröjer inte längre till man får möta en hel del streetracers bla:
Rooine och Bull som förlorar sina race och går med skamsen blick till Blacklist 15 Razor som har fått nog av mig och vill utmana mig om BMW:n.
Det börjar fint, men plötsligt efter cirka 60% kvar av racet så börjar motorn att gå sönder och bilen stannar, racet är över.
Då racet är klart så ger man nyckeln skamset till Razor som flinar och åker iväg och det slutar med att Cross sätter handbojor på mig och jag hamnar i finkan.

Efter några månader på fängelset så kommer Mia och ger mig lift till en bilaffär, där man får veta att Razor är Blacklist 1 tack vare min bil, så nu gäller det att ta till hårdhanskarna och kämpa sig igenom dom 15 rivaler på svarta listan.

Ok, det var inledingen, nu ska man berätta om spelet.

Då man åker runt omkring så är det inte som Underground 2, om du orsakar minsta kaos så kommer polisen och ser till att du får betala för det, då du betalar får du en pinstripes som är en varning, om det blir 3 så tar polisen hand om din bil och spelet är över, så man måste orsaka stort problem och kunna smita från polisen, men om din heat stiger så blir polisen mer aggresiv och sätter ut spikmattor och supergalna SUV:s som är omöjliga att undvika om man inte tar fram speedbreakern som saktar ner tiden och gör att det blir lättare.


Bilarna är allt från vanliga stadsbilar till superbilar som Porsche och Corvette som är en njutning att köra runt på gatorna.


Det som gör spelet väldigt bra är dom svåra bossarna som är väldigt läckra som kör otroligt bra runt omkring så det gäller att krocka så lite som möjligt så har man segern i hand och rivalen klättras ner från svarta listan och tvingas punga ut stålarna, och det bästa av allt är att man kan skaffa deras bil om man har tur.

Världen är inte så snygg men väldigt roliga att köra omkring speciellt då man kan utföra vissa fallande objeket mot poliserna så att det blir en total skrothög av dom.

Stylingen har otroligt snygga bodykits och spoliers och mycket mer som förvandlar bilen till en äkta streetracer med prestanda som gör det ett totalt vrålåk.

Racingen har olika racetyper så som speedtrap att sätta snabbast fart och att inte hamna på efterkälken, Tollboth åka igenom en hel del kontrollbyggnader på rätt tid som krävar stor skicklighet.

Det finns också tävlingar på Challenge Series som är betydligt svårare än på karriären med polisjakter och svårare Tollboth.

Slutligen kan man säga att spelet har grym miljö, grymma bilar, och svåra polisjakter.

Världens nästa bästa bilspel.

+Grym miljö, grymma bilar, svårt, svåra bossar.
-Ful grafik

Medlemsrecensioner11
Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10