Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock

-Du är speciell , du kommer uträtta stordåd

Ungefär så startade min resa genom Bioshock .
Jag kände rysningar genom hela kroppen när jag gick genom dom öppna dörrarna in till fasornas och geniernas stad.

Efter att jag hade spelat igenom demot ungefär 7 gånger så bestämde jag mig för att dra ner till game och köpa spelet :) . Det var inte ett dåligt val utan det var ett helt fantastiskt val .
För när jag tog upp den första plasmiden ( för åttonde gången ) så drog det igång på allvar. Jag var uppspelt och efter jag hade spelat i 3 timmar lade jag ner handkontrollen och trodde att jag inte skulle komma tillbaka ...För jag var livrädd generellt finns det inget mer skrämmande än en ilsken ''Big daddy'' som rusar i 20 km/h mot en , där står man hjälplös med winter blast och sjuter hejdlöst mot en fiende så väl designad som en fiende kan vara , man tror att detta är slutet för en även om man har 9 health packs och en full uppgraderad armborst ... Men här bevisar 2k att även den minsta kan besegra den största med hjälp av plasmider och tunga hagelbössor .

Även om alla ''Big daddys'' skrämmer livet ur en så kunde dom aldrig gjort det utan den mest väl uppbyggda handlingen som någonsin skapats man dras med direkt från början till slut och lever sig in i rollen som Jack en vanlig prototyp människa som har några äss i skjortärmen . Alla karaktärer är otroligt verkliga och känns som om dom levde sitt eget lilla liv under havet.

Och jag spelade faktiskt inte Bioshock rakt igenom ... Nej det klarade jag inte. Så efter ungefär halva spelet tog jag en paus och spelade igenom andra bra spel som COD 4 : Modern Warfare. Men nu i början av höst lovet tog jag fram i spelet och dammade av det. Jag drog på PS3:an och fastnade direkt i handlingen ( igen ). Jag rykte upp gamla Jack och denna gången uppskattade jag spelet ännu mer , den fantastiska ban designen och dom otroliga karaktärerna gör det här spelet till ett otroligt äventyr rakt igenom. Man kan pausa och sluta spela en lång stund men ändå så finns Rapture kvar och står där bakom din rygg och väntar på att du ska återuppta ditt andra liv.

Det är detta som gör Bioshock till världens bästa spel även om jag var tveksam från början så lyckades jag rädda Rapture och återuppta freden även om jag gjorde det den onda vägen.

jag ger därför spelet 10/10 och här är lite ''stats''

Grafik : 8/10
Spelbarhet : 9/10
Ljud : 10/10
Hållbarhet : 10/10
Story : 10/10

Nu tänker jag återvända till Rapture och börja mitt nya liv som den goda Jack .

Vi ses :)

Medlemsrecensioner88
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10