Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Skrivet av: adis15   2009-11-04

Batman blir inlåst med Jokern och en massa andra polare på arkham asylum det visste ni inte va?

Men alvarligt köp det här spelet nu!

Kontrolen över Batman är extremt bra han lyder minsta vink.

Härliga bosstrider man kan bara älska det här spelet.

Storyn är bland det bästa jag vart med om i ett spel och ja jag har spelat Bioshock och Mass Effect men jag tycker att Batman Arkham Asylum har bättre story nja kanske inte Mass Effect då.

Du får spela Batman i det här spelet vilket ger spelet automatiskt 9/10 och sen är spelet så bra så det får den sista siffran.

Handlingen vet vål alla i det här laget Batman inlåst med några av dom många som hellre se Batman göra sig illa än att klå upp dom otur för dom att Batman har med sig många prylar på resan.

Spelet börjar med att Batman lämnar Jokern på Arkham men han rymmer snabbt och skappar chaos så det är upp till Batman att stoppa honom. Det gör man bäst genom att smyga, klå upp dom och ploka statyer som är formade som gåttor.

Och på tal om gåtor så är det inte bara något som känns bara som dom ville förlänga spel tiden som dom dö tråkgia skit termosarna i Alan Wake men det tar vi någon annan gång.

Spelet är litte för lätt men väldigt under hållande. Dom gånger man dör så bror det nästan alltid på dig och inte på spelkontrollen då denna fungerar utmärkt. Spelet innehåller inga fordonsbannor för det hade kännts skumt.

Rockstedy har vart nograna att se till att Batman har den utrustningen han behöver och den inteligens han har inte som någon gamal gammal snubbe med ögonbryn på masken hade med pryalr till ALLT och då mennar jag ALLT.
Japp nu ska jag gå och spela hoppas att ni gillar denna sak hej då.
Köp Batman NU!!!! annars.

Så missar ni något riktigt bra och missar början till Arkham City. Mass Effect 2 äger. sorry fel spel Batman äger.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10