Svenska
MEDLEMSRECENSION

X-Men Origins: Wolverine

Skrivet av: maakasu   2009-11-26

Raven Software har verkligen lyckats!

Okej... nu ska vi inte dra förhastade slutsatser om detta spel, bara för att det är ett filmlisensspel behöver man inte göra en /ignore. Detta är inget spel som de försöker mjölka pengar ifrån familjer, för att små barnen gillade filmen. Nej du detta har även en 18års rekommendation på fodralet.

X-Men Orgins: Wolverine är ett badass spel, brutalare än så här har du förmodligen aldrig sätt järven förut. Om jag skulle beskriva detta spel i två ord skulle vara: ADAMANTIUM RAGE!! Tänk dig Wolverine springer runt i Afrikas djungel där du möter aggressiva infödingar som du brutalt slaktar genom att ex: hugga av deras huvuden. Eller springa runt i högteknologiska byggnader och möter olika robotar och soldater som du sliter i stycken. Man skulle kunna tro att Wolverine blir snabbt enformigt och uttråkande, visst det är ett hack an' slash spel och de brukar oftast bli långtråkiga. Men så uppfattade jag inte alls detta, du levlar upp dig, skaffar dig nya skills, samlar lite olika föremål som du hittar genom banorna för att bla låsa upp andra kostymer osv, vilket gör att du inte blir uttråkad.

Spelet är otroligt roligt, och det som förmodligen gör det är att: det inte är gjort för små barn som alla andra filmlisensspel. Skulle spelutvecklarna börja göra flera filmlisensspel som X-Men Orgins: Wolverine så skulle de antagligen sälja mycket bättre. Liksom tänk dig om mer superhjälte spel skulle vara lika brutalt som God of War eller Wolverine. Då skulle gamers som är över 15år helt plötsligt börja köpa de, för att de inte är så barnsliga.

Wolverine är ett ganska typiskt filmlisensspel, du är din karaktär, du låser upp flera moves osv, du möter bossar vilket i detta spel är bla: stora hulken liknande monstren, jätte robotar, andra mutanter osv. Men som sagt så är Wolverine ett riktigt ballt spel då det sticker ut ifrån resten av alla filmlisensspel.

Detta spel är inte speciellt svårt, då en av Wolverines muntant krafter är att hans hälsa går automatiskt upp. Sen har du hans feral sense som är en slags "supersyn" då Wolverine ser osynliga fiender och ser vart man ska gå. Så om du vill ha en utmaning så skall du spela på Hard mode. Om du är en achivment/trophy hunter så kan jag tipsa om att detta är väldigt lätt att plocka alla achivments/trophys på. Är du ett fan av Wolverine? Sugen på ett brutalt hack an' slash? Så är detta ett definitivt köp för dig. Så detta brutala spel får en 8/10

+: blod, brutalitet, fighting systemet, coola moves, otroligt snygga cutscenes.

-: lite för kort, inga extra modes (de e DLC du måste betala för).

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10