Svenska
MEDLEMSRECENSION

Midnight Club: Los Angeles

Mitt första Midnight Club blir just det här. MC: LA. Jag har alltid älskat Need For Speed spelen tidigare, men de har ändrat för mycket i dem numera, så mycket att de har inte gnistan i tändstiften kvar. Så jag tänkte att det var dags att pröva något nytt.

Det går sakta i början. Men mitt motto trogen; lite gör mycket. Så börjar pengarna att rulla in och mitt rep. att växa.
En bra grej är att jag kan köra samma korta tävling om och om igen och vinna pengar och rep. hela tiden. Sweet!

Sen har jag en princip när jag spelar bilspel och det är att inte trimma de fösta bilarna. Utan det är något som jag kan kosta på mig när de "riktiga" bilarna såsom Porsche och Lamborghini blir tillgängliga.

Det enda jag kostar på min första bil är nitro och det räcker gott och väl.
Sen vinner man bilar allt eftersom och de räcker alltid till.

Just att kunna fixa till sina bilar både med det inre och yttre är något som jag kan sitta med både länge och väl. Ett garage måste ju finnas tillgängligt då. Det finns ett välförsett sådant här.
I början betalar du en summa för varje bil när du vill trimma eller lacka din bil. Men sen när du väl har köpt in dig i garaget så är allt gratis även bilarna, sweet!

Om du sen känner för det så laddar du upp din kärra för betygsättning, fast de ger dig aldrig det betyg som du förtjänar. ; )
Sen kan du ju också betygsätta andras ögonstenar och även köpa dem om du vill. Och det finns en del fantastiskt snygga bilar till salu.

Det som gör det här bilspelet till ett mästerverk är just Friheten;
+Att tävla när jag vill.
+Att kunna välja vilken svårighetsnivå jag vill tävla på.
+Att kunna visa upp sin pärla och få en kopia såld.
+Helschysst musik med möjlighet att komponera din egen spellista med de låtar som är rätt för just dig när du tävlar eller bara cruisar.
+Cheatsen är en kul grej som du låser upp genom att hitta och köra på gula bensinfat med en Rockstarlogga på. Det tar sin tid att hitta alla men det är det värt.
+Bilarna, ahh. Underbara bilar, det finns dessutom några i DUB-versioner och när du väl har lyckats att vinna alla desa då är du Kung!
Sen kan du välja på vissa av bilarna om du vill köra nedcabbat ellet täckt, sweet!
+Registrera dig på Rockstar Games Social Club för att få lite trevliga presenter allt eftersom du klarar av vissa "körkortskrav".
Där den sista uppfyllda premissen för en A-licens ger dig en Audi R8 2008 års modell.
+Grafiken, såklart. En levande stad med levande; trafik, väder och dygnsrytm och människor, som kallar dig ett och annat, när du brister i körskicklighet/trafikvett.

Det känns verkligen inte som att det är för svårt, då man utvecklas som förare i samma takt som motorvolymen ökar.

Detta är bilspelet som sätter standarden framöver.
Köp det och lägg världens bästa bilspel till din samling.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10