Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrivet av: Krull94   2010-01-05

Att Call of Duty 4: Modern Warfare var det hetaste förra deceniumet är ett faktum

Historien börjar med att ett par S.A.S. soldater åker med helikopter till ett fartyg med information som du, Soap, Cpt. Price, Gaz och ett par andra soldater måste hämta. Men på vägen ut så börjar båten sjunka och du och dina kamrater måste kämpa er ut från fartyget.

Sedan tar du plats som en amerikansk soldat i ett okänt land i mellanöstern. Mer vågar jag inte berätta.

Den stora fienden är den ryska ultranationalisten Imran Zakhaev som försöker få sitt moderland Ryssland att gå tillbaka till sina kommunistiska tider. Vilket han vet att USA aldrig skulle tillåta. Så han tar hjälp av Khaled Al-Asad som ska ta bort USAs ögon från Ryssland och istället fokusera på mellanöstern.

Singleplayer läget är riktigt kul men jag hade inte lika kul med CoD 4 som jag hade med Modern Warfare 2. Jag kan faktiskt inte förklara farför men det bara är så. CoD 4 kampanjen var ändå väldigt underhållande.

Multiplayer läget var också väldigt kul ocför första gången i Call of Duty historien har du chans att skapa din egen klass vilket fick mig att sitta i 24 extra timmar för att få nya atachments och klå nya achievements. Banorna är fantastiska, tyvär kan jag inga namn men alla är underhållande.

Nu har man också perks. Perks är inställningar på din klass som du kan ändra beroende på din spelstil. (Perksen finns längst ner)

Grafik: 8/10

Ljud: 9/10

Spelbarhet: 9/10

Hållbarhet: 8/10

Multiplayer 8/10

Kampanj 8/10


+: Grym kampanj, Bra ljud, Härlig multiplayer, Roligt med "create a class"

-: Ingen co-op, Finns inget "create a class" på split-screen, För kort kampanj

Här är perksen

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10