Svenska
MEDLEMSRECENSION

Just Cause 2

Skrivet av: bjooo   2010-04-21

Det finns inte mycket minus. Man kan göra hur mycket som helst. Flyga flygplan hoppa av dyka ner mot vattnet ta en båt, skjuta ner några poliser, kapa en båt eller bil och spränga en bensinmack.

Jag skulle kunna hålla på så här i evigheter men nån gång måste man stoppa. Världen är enorm och allting finns här öken, djungel, höga berg och storstad. Spelet innehåller 250 olika platser som ta dagar att upptäcka.

(Jag stör mig på att i stora skyskraps områden med massa hus och torg lever där nästan inte en människa. Nästan helt öde men det är inget som sabbar egentligen.)

Stortyn är inte så vällskriven. Man ska bara ta sig till än ön Panua och störta presidenten med hjälp av tre gäng. Inte så kreativt men spelet är ett jättebra sandlådespel där man kan ha kul i timmar.

Chaos är att när man spränger t.ex. ett vindkraftverk så får man chaos och pengar. Chaosen gör att man kan låsa upp nya uppdrag och vapen och fordon i black market. Black market är att man kan köpa saker om man står uppe på en bergstopp eller mitt ute i havet. Då kommer en helikopter och lämnar saken man köpt. Det finns över 100 fordon.

Jag var nära på att glömma grapping hoken med hjälp av den kan man ta sig över allt och snabbt virkla ut falskärmen

Jag rekomenderar verkligen spelet.

+ Open World
Grapping hoken
Stor ö
Alltid nåt att göra

- Storyn

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10