Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Mario Galaxy 2

Skrivet av: mtx   2010-06-16

Super Mario galaxy 2. Ja vart ska jag börja? Handlingen? Tjaaa jag tror nog att ni redan vet handlingen.. Inte? Okej jo Prinsessan blir kidnappad Suprise suprise... Men Enligt mig så små gillar jag idén med att hon blir kidnappad och det jag gillar ännu mer är att Mario denna gång inte bara är ute efter Prinsessan utom han hjälper också andra!

Grafik: Grafiken är underbar måste jag säga! Men ingen stor uppdatering ifrån ettan dock men den har klart imponerande! Väldigt vacker jag älskar helt enkelt grafiken! Allt är rätt på något sätt ljuset färgerna Mario allt! Ett minus är att Mario inte är så värst fet längre.. ÄT!

Kontroll: Aj aj aj... Detta är nog det som störde mig mest.. Kontrollen vilken miss enligt mig. Vad var det som var dåligt? Jo Mario är riktigt svår att kontrollera enligt mig och Yoshi gör det inte direkt lättare.. Kontrollen är ingen total katastroff men helt klart konstig.. på något sätt.. Dessutom så tar det ca 1/2 sek mellan varje slag man gör vilket var en aning irriterande.

Ljud: Ljudet är perfekt enligt mig! Det är som ljudet i ettan fast en aning bättre! Ljudet är inte alls lika irriterande som vissa Plattfroms spel brukar ha! Kan nog inte bli så mycket bättre! :D

Hållbarhet: Vissa säger att spelet håller för alltid.. Enligt mig så nej spelet håller verkligen inte för alltid! Varför inte? Jo eftersom att man endast kan samla till ett viss antal stjärnor så finns det inte så mycket att göra efter man är klar därför så håller spelet inte för alltid. MEN! spelet är så pass kul att du kommer garanterat att vilja köra om det igen! :D

Grafik: 10/10
Ljud: 9/10
Kontroll 7/10
Hållbarhet: 9/10

Totalt: 9/10

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10