Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Nu var det dags att gå förbi Morrowind och börja med en recension av The Elder scrolls IV Oblivion. Man börjar som en fånge i staden Emperial city, man tror att man aldrig ska få se ljussken igen men man har en väldigt tur för kjesaren Uriel Septim och hans personliga vakter måste fly ut genom staden, och den hemliga utvägen leder som tur är genom din cell. och du får följa med och hjälpa dom strida mot de mödare som vill döda kjesaren. Uriel Septim säger att han inte kan gå vidare och att han lämnar sin ''Amulet of kings'' som bara dom med kungar blod kan bära. Då får man i uppdrag att inte låta the king of destruction få tag på amuleten och hitta en person som heter ''Jauffre'' och sen blir han knivhuggen rakt framför ögonen på dig. Då börjar det massiva äventyret av Oblivion.

Jag tycker spelet är ett riktigt spännande och äventyrs fullt spel, många timmar går till att bara gå runt i världens skogar och grottor mm. Jag tycker man får en väldigt speciel känsla när man spelar som jag inte riktigt kan beskriva.

Ljudet: tycker jag funkar rätt okej, det är inte mycket musik så man kan dom i huvudet efter några timmar men jag har inte blivigt trött på det alls. Rösterna skulle dom kunna göra mer för det är lite tråkigt att nästan alla har samma röster.

Grafiken: den är otroligt bra för att vara på konsol, klart vissa grejor kan vara lite kantiga men man får tänka på att det är konsol. Jag tycker grafiken inte är en besvikelse alls och det tycker nog ingen tror jag.

Då avslutar jag min recension av The Elder scrolls IV Oblivion

Peez out!

Medlemsrecensioner109
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10