LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Super Mario Galaxy 2

      Super Mario Galaxy 2 är om ni inte redan visste det uppföljaren av SMG1 Som kom ut år 2007, Nu 2010 så kommer 2an och vad ska man säga? Yoshi är med! Yoshi var väl en utav anledningarna till varför man verkligen ville ha spelet!

      Handlingen
      Handlingen är den samma som alltid. Peach blir kidnappad! OH NO.. typ. Av vem? Bowser. För att hitta prinsessan måste man resa igenom 6 olika galaxer och för att ta sig fram måste man samla på stjärnor. Man behöver totalt 70 stjärnor för att komma till sista bossen och det finns totalt 120 stjärnor att sammla på. Efter man har klarat spelet (Spolier) Så låser man upp en special värld som kallas för Galaxy S.

      En sak som gjorde mig lite besviken var det att man inte fick spela som Yoshi så värst mycket. Det kanske var 20% av banorna där man fick spela som h*n okejdå honom men eftersom att han kan föda egg så tyckte jag att det var lite konstigt >_> Aja men som tur är så är några utav dom banorna dom roligaste i hela spelet men det nästan alla banor är helt fantasiska.

      En sak som jag tyckte var lite konstigt var det att man fick med en DVD skiva om hur man spelar spelet. Borde man inte ha fått med den till SMG1 ist? För att det är ju faktiskt nästan samma kontroll där. Och man får med även en blanket där det står hur man styr Mario. Och det är inte så att dom glömde att ta med en manual för man får med en fin och tjock manual till detta spel också.. Det är inte direkt så att spelet är svårt att styra på något sätt alls. (Bara ibland på vissa få banor :>''

      Grafik: 10/10 - GRYMT UNDERBAR!
      Kontroll: 9/10 Lite jobbig styrning ibland men annars riktigt bra!
      Hållbarhet: 9/10 Stort och bra spel älskar det!
      Totalt: 9/10

      Bland de bästa spelen jag har spelat!

      Medlemsrecensioner13
      Samlat betyg: 9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10