Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Det här är ett stort framsteg i serien dom har förbättrat precis allt grafiken multiplayern bättre story.

I första uppdraget är när man bordar ett estlänskt"Cargo ship"med en bomb ombord. Du ska disarmera bomben. Men ryssarna har skickat MIG's som sänker skepet. Så ni tar information istället som är ombord på skepet. När ni gjort det kommer skepet börja skunka och ni ska ta er ut därifrån så fort som möjligt. När ni kommit ut ser ni hellikoptern vid båtkanten du ligger lite efter. Dom andra soldaterna i ditt lag hoppar in i hellikoptern och sist du. Du hoppar och landar mitt på kanten ni hänger där och i sista sekunden när ni precis ska ramla ner i havs stormen räddar captain price dej. Ni körde första uppdraget med karraktären Soap

Ni kommer sen efter få sitta i en bil och se alla bybor i en stad springa runt som galningar i kriget. ni kommer stana senare och bli utkastade ur bilen och få en trevlig spark i huvudet. När ni vaknar igen kommer ni vara fast spänd på en trä pole och se erkefienden Zakhaev. Ni ska just nu bli dödad.
Zakhaev ger en handpistol till sin son Al azad. Al azad går emot er och skjuter er rätt i huvudet. Den som blir skjuten är President Al fulani.

Det är bra utvalda vapen i cod mw1 gillar dom väldigt mycket tröttnat lite men dom är ändå helt okej. Multiplayern är grym fast finns ingen co-op. Online är lite långtråkigt på detta cod men funkar och köra. Bonus banan är rolig man ska stå i ett flygplan och bomba. Lite kort campanj men annars bra om ni inte har det köp det. Det är väldigt bra grafik måste jag säga cod 4 är mycket bättre än cod 5. Fast i cod 5 finns det eldkastare men inte i mw1 fast det skulle nog endå inte passa.

Minus-
-galna hundar
-kort campanj
-Online läget

Plus+
allt annat

SPELBARHET 9
HÅLLBARHET 7
LJUD 9
GRAFIK 9
STORY 9

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10