Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield 2

Jag hör hur smällen från granaten som sköts i väg av en MEC soldat. Vi är under attack. vi måste skydda det området som våran befälhavare gav oss order om att skydda. vi begär om förstärkningar och det kommer en helikopter till undsättning.

Detta är ett scenario från från en av många online strider som jag har kämpat över för att vinna. Denna online erfarenhet är en som jag kommer att minnas.

Det startar ut med att jag gör min online profil, efter jag har kämpats med EAs databas som inte vet om ordet DET ENKLA SÄTTET. Så nu är jag rekryterad.

Det stödjer singelplayer med bottar men bara med banor av minsta storleken, alltså 16players. Det finns också 32 och 64Players banor som ger mig en kick av total MP slaktning till fullo.

Som jag går upp i rang så låser jag upp nya vapen som ger total förstörelse T.ex som
P90, Barret, G3 och den kända G36C.

Så fort jag ser en nästan full server med en plats kvar så vattnas min mun och mitt sug för mer krig stiger. Jag joinar servern och börjar pwna några noobs som går ensamma.
Sedan så ser jag på min HUD att jag får ont om ammunition och tack vare en UAV som far högt uppe i skyn ser jag en tank som är på väg mot mitt håll. Jag ser hur tanken riktar sitt sikte på mig, och BAM! så blir jag bortsprängd i småbitar av skottet.

Jag personligen skulle rekommendera BF2 till alla som gillar Teamwork, FPSs och Krig.

Medlemsrecensioner32
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10