Svenska
MEDLEMSRECENSION

Medal of Honor

Skrivet av: draco96   2010-11-06

Jag har tagit och skaffat mig Moh mot min farsas vilja (hatar krigs spel) men med lite övertalning så gick det :D

Ja tillbaka till spelet.

Singelplayern:
Är utvecklad av Danger close som är ett relativt litet spel företag och jag tror Moh är deras första riktigt stora spel. Grafiken är riktigt vacker (som allt som utvecklas med unreal engine) men tyvär så har mot problem att hålla upp allt som händer man kan säga att dom hade för mycket particklar i luften på dom flesta banor. Banorna är också hanska linjära och alldeles för många osynliga väggar. Trotts många nybörjar fel av Danger close så har dom lyckats bra med många saker en av dom bästa sakerna är ljudet som är likvärdigt med bc2. sen har man fördröjningen om man skjuter med sniper mot ett "target" som är ca 900 m bort realistisk tar ca 3 sekunder för skottet att komma fram men jag hade gärna sätt att gravitationen skulle ha dragit ner kulan lite jaja allt kan inte finnas.
Så här i efterhand kom jag på lite mer saker hehe det är kort. man hinner klara ut det på ca 5 timmar. Och AI fungerar inte jätte bra och en lagkamrater har problem att ta ner folk på en meters avstånd så det e för det mesta "one man army"

Multiplayern:
Är gjord av DICE och jag hade höga förväntningar. Dom vart nästan uppfylda. Liksom i singelplayern är ljudet fantastiskt och mortorn (i det här fallet Frostbite) håller inte riktigt i gång allt som händer fast inte alls i samma utsträckning som i singel playern sen har vi det här med utjämningen av lagen som DICE aldrig ser ut att fatta från början för vad jag vet finns det ingen utan om tre från samma lag försvinner så skickas ingen över. Likadant om det är två i ett lag och det andra är fullt. fast DICE kommer förmodligen fixa det snart efterkloka som dom är.


Grafik: 8
Spelbarhet: 9
Ljud: 10
hållbarhet: 7

+
Under bart ljud
Härlig grafik
Välgjorda bakrunder

-
Dålig "Frame rate"
Kort singelplayer

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10