Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Black Ops

Jag har spelat Call of duty Black Ops rätt länge nu med både goda och dåliga tider.

Singleplayer:
Jag gillar faktiskt singleplayern och storyn väldigt mycket. Den är spännande, har en bra handling och roliga uppdrag. Det är en intressant känsla av kalla kriget, man får lite av Vietnam lite av Cuba och av massa andre ställen som var inblandade.
Om man nu ska gå in på det dåliga så är det att fienderna och kompisarna inte är så vidare smarta till skillnad från Modern Warfare-serien.
Kompisarna bara springer förbi alla fienderna och lämnar allt åt mig. Man får inte alls den minsta cover-me känsla av kompisarna.
Sen om man höjer svårighetsgraden och kör på veteran så blir det en katastrof. Fienderna har helt löjlig aim, kompisarna känns mer dummare och meningslösa än innan. Ibland i ett uppdrag så kommer checkpoint reached mitt i allt när man blir beskjuten så är det omöjligt att fortsätta utan att starta om uppdraget. Det är inte så att jag inte gillar det svårt för jag har kört alla andra cod på veteran och har inte klagat.
Det är en as rolig singleplayer men lite förstörd pga en dålig simulering.

Multiplayer:
Multiplayern är suverän, den är väldigt fri, det finns mycket att göra och roliga banor. Det jag gillar med den här multiplayern till skillnad från MW2 är att man inte har alla bra vapen från början. Här låser man upp bättre vapen hela tiden. Sen gillar jag också det nya pengar systemet, man behöver bara köpa sakerna man vill. Men det finns också dåliga saker som t.ex. att claymores buggar jämt och att spawnsystemet är ibland väldigt dåligt. Men annars tycker jag att multiplayern har gjort ett bra framsteg.

Grafik/ljud:
Grafiken är också suverän, väldigt finna miljöer och bra grafik på människor och föremål. Ibland är grafiken lite smådålig på sina ställen men det blir förlåtet. När det gäller ljudet så är jag ingen expert men ljudet låter bra och passar in och sånt.

Så anledningen att spelet förtjänar en åtta är för att dom har misslyckats med simulationskänslan lite annars är spelet grymt dock tror jag Infinity Ward hade gjort det bättre.

Grafik: 9/10
Spelbarhet: 7/10
Hållbarhet: 8/10
Ljud: 9/10

Medlemsrecensioner37
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10