Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 2: Among Thieves

Skrivet av: fille49   2011-01-02

Min nyårsafton var magisk fick spelet jag drömt om att få spela.
Är grafik allt?

Nej självklart inte, spel ska ha bra multiplayer och bra ljud och bra kontroller också.
Unchrated 2 tar sin början i snöiga berg och grafiken är riktigt snygg men lider av sina fula texturer och animationer och rejäla grafikbuggar. Nathan är skadad och måste fögäves klängra sig upp på toppen av tåget.
Nathan faller ner och dör och jag skriker !

är han död såhär fort, det kan inte stämma,
text kommer upp you died...

Phuu tänkte jag, vad var problemet där jo spelkontrollen jag märkte inte ens att nathan är så självmordsbenägen att han bara hoppa av tåget.

sedan tar spelet fart på ett dåligt sätt en bana där man får smyga är roligaste biten men tyvärr den tråkigaste.

Det finns bossfighter som är så dåliga att man vill stänga av spelet som jag gjorde ett antal gånger. en människa tål inte 1337 skott i huvudet....HALLÅ vad tänker dem med.

efter klarat över det hämska slutet som var så fustrerande att jag bytte in spelet 5 gånger innan jag vann det på bingolotto igen. det tof min ungefär 9 timmar.

Sen finns det multiplayern också man deals upp i lag onda mot goda och vapen finns utsprida på marken och man kan klättra runt, det är riktigt obalanserat och man tröttnar fort.

Ljudet då? ja det låter ju som inspelande mobiltelefon ljud från en action film, hur klishe kan det bli? och musik var jag tvungen att stänga av så hämsk va den

tyvärr bungie ni kunde inte köra ett bra spel igen.

Grafik 4/10 inte ok
Ljud: 2/10 hämsk musik dålig voice acting, dåligt ljud.
Spelbarhet: 1/10 Nathan är inte kontrollbar
hållbarhet: ganska kort tråkig multiplayer

+ rolig AI
- en självmordsbenägen nathan säger allt !

Köp istället Iron man 2 grafiken dock sämre men inte på karaktärs modellerna och ljudet låter som filmen riktigt bra, samma bra skådepslare som i filmen och spelet har bättre gameplay. iron man 2 är värt man spelar ju som en cool robot ju !

Medlemsrecensioner41
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10