Svenska
MEDLEMSRECENSION

Red Dead Redemption

John marston har blivit hotad om han inte letar upp och dödar eller fångar alla sina tidigare gäng medlemmar. Så kommer regeringen döda honom, hans fru och hans barn det är inget tvivel vad han måste göra.

Red dead redemption handlar som sagt om John marston som måste hitta alla sina gäng medlemmar och rädda sin fru och sitt sista barn men det kommer inte bli så enkelt. På vägen kommer han hitta och få hjälp eller motstånd från många personer. Storyn är väldigt bra från vanliga saker som att leda en hjord av kor till åkern eller mörda banditer det är väldigt bra varitation och under håller än länge. Själv tycker jag storyn va ganska kort men det förstör ingenting. Självklart är allt inte bara story det finns massor att göra som bonus uppdrag, till poker och black jack och sånt. Kort sagt det är väldigt mycket kul att återvända för.

Något nytt från rockstar är att man har heders mätare som går upp om man t.ex räddar någon från en flock av vargar eller går ner om man t.ex mördar oskyldiga människor. Människorna i red dead redemption är också väldigt bra gjorde de ser levande ut och ser inte bara ut som skumma dockor.De gör vanliga skaker som går omkring och t.ex tar sig en drink stänger sina butiker och går hem jag har t.o.m sätt någon gå till toaletten (wow det va nytt :D).

Om man har spelat det tidigare spelet till xbox eller ps2 red dead revolver så kommer ni känna igen dead eye. Men den här gången kommer man uppgradera den i vissa uppdrag. I början slöar den bara ner tiden och man skuter ett skott senare kan man sätta märken och skutta fler skott.

Red dead redemption har också multiplayer som är väldigt bra gjort. Det bästa i multiplayer är free roam läget det är ganska uppenbart vad man gör där eller hur :). Där kan man köra gang hiddeouts, jaga, försöka klara utmaningar, bli väldigt efterlyst så t.o.m andra spelare jagar man eller bara åka runt och döda andra spelare. Det finns också andra saker att göra i multiplayer som, capture the gold (variant av capture the flag), gang shoutout och mer.

Grafiken och ljudet är också skit bra och gör landet mer levande och där sakt folket också.
Jag minns när jag köpte spelet så sa jag något i stil med: grafiken kan inte va så bra men där hade jag fel.

Det ända som gjorde att red dead redemption inte fick 10/10 var att jag stötte på glitches som förstörde lite av spel upplevelsen.

Betyg:9.7/10 (egentligen)
Ljud:9/10
Grafik:10/10
Spelbarhet:9/10
Hållbarhet:9/10

+ Väldigt bra grafik, spel känsla är väldigt bra, multiplayern äger, och väldig mycket att göra.

- Vissa skumma och irriterande glitcher som (t.ex hästen flyr ibland när man kallar på den).

Jag kan lugnt säga att red dead redemption är ett av de bästa spel som gjorts 2010 men med vissa problem så är det inte perfekt. Men låt inte det hindra er. Det är inte ens ofta att glitcher förstör lite av upplevelsen där så jag ger red dead redemption 9/10.

Medlemsrecensioner48
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10