Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: The Wind Waker

Story: i början av spelet får du skriva det namn så det är omöjligt att säga vad du heter nå ja vi går vidare.

Det handlar om att du fyller år och du ska bära en hjältes kläder (link så klart) men på samma dag så blir din syster kidnapad och så ska du följa efter den enorma fågeln som kidnapade henne.

sen följer du med pirater i ett pirat skepp till ganons fort sen är det komiskt att piraterna skuter ut dig i en tunna på en katapult men när du åker in i fortets vägg förlorar du ditt svärd och måste hitta det vilket är nog det jobbigaste att göra första gången du kör.

men när du hittar dit svärd ska du slåss mot en vakt till porten där din syster är men när du kommer in dit kommer den stora fåglen igen visar dig for ganon och slänger iväg dig.

känsla: det har en bra känsla även om det är en 3rd person kamera hur jag ska kunna förklara det är väldigt svårt.

grafik: 10/10 grafiken är underbar för gamecube ser lite ut som wii tycker jag.Jag spelar detta även idag.

Ljud: 10/10 Ljudet är perfekt med spelet allt ljud dom har gjort passar perfekt.

Spelbarhet:7/10 det har väldigt solida kontroler men ändå nivådesignen va konstig t.xe den första bossen var svårare än den andra och det var för lätt om man ska göra det svårt ska man bara ha 3 hjärtan hela spelet ut.

hållbarhet :6/10 jag är väldigt besviken med en del av hållbarheten för att det ända som händer efter du har klarat spelet är att de kläder du ska bära (links) är osynliga vilket gör att du kör hela spelet igen men med kläderna du hade från början.

när du väl har märkt att efter du klarar spelet var en besvikelse är den starka delen av hållbarheten att efter 7 år är det fortfarande ett skit roligt spel.

Overall: ett fantastiskt spel med bra känsla,grafik,ljud,sådär hållbarhet, och spelbarhet. Det skulle få 15 om det fanns mellan 1-10

Bild: de kläder du måste bära hela spelet ut efter du kör om spelet

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10