Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

(Eftersom det här är det första spelet på länge och jag inte är ett jätte fan av krigsspel så blev den här recensionen en utmaning).

Spelet handlar om att usa skickar special grupper för att döda terroristen al-asad har dödat den gamla presidenten och avslutat inbörderskriget och övertagit flera mass förstörelsevapen.
Och det är upp till Usa och Storbritannien att stoppa honom innan Ryssland börjar sända atom bomber mot Usa och Storbritannien (låt mig bara säga att det ej blir så lätt).
Alltså storyn är riktigt bra. (Får en att tänka att så kanske 3dje världs kriget börjat om Ryssland och Usa fortsate hota varandra med mass förstörelse vappen).

Grafiken och ljudet är också väldigt bra och får miljön mycket mer levande jag är däremot lite besviken att det fanns så några rörande scener men nåja. Eftersom känslan är så kan jag säga levande? Så känns det mer som att man är i ett riktigt krig och inte bara är några stela vaxdockor som går omkring och skriker.

Som infinity ward är känt för så ja det finns multiplayer och det är riktigt kul. Eftersom jag är vad som kallas en noob i det spelet så brukar jag bara komma 3a och inte va särskilt bra men det va aldrig särskilt dåligt. Det finns många modes som t.ex team death match, death match och mer det kan underhålla riktigt länge.

Jag hade heller inte några tekniska problem bara ett par i multiplayer som va lite tråkigt p.g.a hackers men bortsett det nej. Det är väldigt bra för att i vissa spel förstör ibland en stor del av glädjen (som i oblivion).

Nu undrar ni säker men om den här 'typen' säger så bra saker så varför ger han inte 10/10 istället för 9,5? Jo enkelt svar: Jag tyckte campainen var alldeles för kort vilket blir ett problem eftersom jag är riktig inriktad på storys.

Betyg:9,5/10 (egentligen)
Grafik:9/10
Ljud:9/10
Spelbarhet:8/10
Hållbarhet:9/10

+ Bra story, grafiken och ljudet, multiplayer och trolig story.

- Singleplayer är för kort, många irriterande hackers

Det här spelet ör riktigt bra och om du av någon anledning inte plockat upp det i en butik än gå och gör det. Call of duty 4 Modern warfare får 9/10.

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10