Svenska
MEDLEMSRECENSION

Rocky

Skrivet av: Kaiser   2011-03-21

Ahh Rocky spelet till Playstation 2. Spelet står sig även idag. En klassiker som har åldrats med värdighet. Jag köpte den idag för bara 59 kr och jag har aldrig haft såhär kul sen jag spelade det för första gången 2003.

För att vara ett spel till PS2 så imponerar grafiken väldigt mycket även idag. Det här är ett spel som är släppt 2002. 9 år gammal alltså. Man kan t.ex se andra boxare som kör armhävningar och situps medan Rocky tränar för att uppgradera sina moves. Ansiktsanimationerna är härliga och se på. Man kan verkligen se skadorna och boxningsringen kan bli helt blodigt. Animationerna är helt enkelt väldigt bra även idag.

Grafiken har sitt eget charm liksom. Som kommer att föråldras med värdighet precis som Street Fighter 2.

Kontrollen är sådär härligt arcade aktigt. Man lär sig snabbt och man kan slå många härliga combos som bara slänger motståndaren i luften när det blir KO.

Ljudet här helt ok. När jag säger ok så menar jag att man har behållit samples ifrån original röstskådespelarnas röster från filmerna och det är ganska bra. Någonting som fattades i Rocky: Legends. Det skulle ha varit härligt med ett bredare soundtrack. Men det är inget som går en i nerverna.

Vill du köra ett go klassiskt boxnings spel till PS2 med polarna? Rocky rekkomenderas.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10