Svenska
MEDLEMSRECENSION

Alien Swarm

Skrivet av: robomon   2011-05-26

Alien Swarm är en tredje persons skjutare sedd ur ett fågelperspektiv. Det är allt!
Du spelar som en grupp marinsoldater som letar efter överlevande på en rymdstation som tagits över av rymdvarelser. Det är allt!
Så nu tänker du väl att spelet är helt värdelöst och en slöseri med tid och pengar. Låt mig då berätta någonting för dig. Alien Swarm är gratis.

Alien Swarm ska upplevas online med vänner. Det är som ett Left4Dead med tredjepersons vy och rymdvarelser. Det kräver mycket samarbete på de högre svårighetsgraderna och alla fyra klasser är nödvändiga. Klasserna är Medic, Officer, Technician och Special Weapons.

Kampanjen är ungefär ett par timmar långt. Men om du gillar spelet kan du alltid fortsätta spela för att få achivements och låsa upp nya vapen vilket du gör när du går upp i level.

Spelets banor är inte otroligt varierade men de har alla något som ingen av de andra banorna har så att alla banorna blir minnesvärda.
Det finns många sorters rymdvarelser. De vanligaste är snabba och attackerar i grupp och det blir ett riktigt helvete att ta kål på alla själv. Det finns också större och starkare fiender, det blir alltså roligare och enklare att spela med andra.

Men skulle spelet vara bra även om det inte var gratis? Svaret är ja, även om mitt betyg antagligen skulle sänkts med en poäng om det kostat 150kr.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10