Svenska
MEDLEMSRECENSION

WWE All Stars

Äntligen! Nu är det här. Ett wrestlingspel som inte är segare än sirap. På med tajta trikåer och smörj in dig i olja, nu är det showtime!

Temat i WWE All Stars är som man kan ana, stjärnorna från igår med stjärnorna från idag.
Det är ett lyckat koncept, det blir en väldigt bra mix av brottare. För min del underhålls jag av att spela som de flesta.

Karaktärerna är indelade i fyra klasser Högflygande akrobater,Deras stil är spektakulär, snabba som attan och är lika mycket i luften som på mattan.

Brawlers är slagkombomästarna, medans andra klassers kombos består av tre slag plus ett grepp så kan brawlers nå upp till cirka 5 slag + grepp.

Sen har vi grappler. De rent tekniskt vassaste brottarna, deras styrka är greppkombos, får man tag i sin motståndare kan man göra kombochains med runt allt ifrån två grepp upp till kombos bestående av fem-sex grepp.

Sist men långt ifrån minst har vi Big Men. Dem är inte snabba alls, men det dem saknar i snabbhet kompenserar dem med ren råstyrka. Allt dem gör, gör utan tvekan ont. Deras attacker skickar ofta motsåndaren runt i ringen som en vante.

Spelkontrollen är väldigt enkel, man lär sig snabbt grunderna och den ovane spelaren kan lätt plocka upp kontrollen och efter en kort stund har de fattat galloppen. Det är mer tajmning som är det viktiga här, ju mer man spelar, ju mer man lär sig desto tuffare kan man spela.

Det leder oss till den fysiska delen i spelet, hela charmen med WWE All Stars. Tempot är rejält uppskruvat och förvänta dig inte mycket realism här. Attacker har sån kraft att fighterna påminner mer om superhjälteserier än ren wrestling. Kroppar flyger runt i ringen, flygattacker har sån höjd i bagaget att tappar hakan de första gångerna.

Grafiken fokuserar inte heller på realism, brottarna påminner mer och gamla He-Man figurer. Den är mer komiskt mysig. Jag gillar det skarpt.

Matchtyper är det snålt med, och att skapa din egen fighter är sparsam. Inte mycket variation här. Enspelarläget har inte så mycket att bjuda på. Det är i flerspelarläget som spelet verkligen vissar sin sanna natur.

Ljudet är bra, vad gäller ljuden i fighterna. Men kommentatorerna är så enfaldigt repetativa och irriterar mer än vad dem gör nytta.

Sammanfattningsvis är spelet bra, kanske det bästa wrestlingspel på elva år. Jag rekommenderar det till mer än bara fans av genren. Spelet är fokuserat på spelglädje och det finns det gott om. Om inte annat borde de flesta ladda ner demot och prova. Du kommer bli förvånad.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10