Svenska
MEDLEMSRECENSION

FIFA 11

FIFA-serien är den elektroniska sportens populäraste serie och det senast släppta spelet i serien ska alltid överträffa föregångaren.

I år det FIFA 11 som är det senast släppta spelet, det imponerar men är ändå inte fantastiskt.

Menyerna är stilrena och animationerna är väldigt snygga.
Glenn Hysén och Henrik Strömblad är sig lika som kommentatorer och det låter som vilken livesändning som helst.

Nytt i årets spel är att man kan spela som målvakten, är det kul? Njae det tycker i alla fall inte jag, stå i ett mål i nittio minuter och man får jobba i 10-5 minuter av de nittio, och när jag väl får skott på sig resulterar det ofta i mål hos motståndarlaget och jag blir frustrerad och återgår till menyn.

Nytt i år är också Personality Plus och karriärläget.
Personality Plus är om man beskriver det enkelt en grej som särskiljer spelarna från varandra med olika specialförmågar, t.ex inläggspecialist, kraftfull, vindsnabb och brytningsäker.
Jag kan klart konstatera att Personality Plus märks väldigt tydligt. Men jag hoppas att dom till FIFA 12 utvecklar det ytterligare, så att spelarna är ännu mer lika sina förlagor.

Det nya karriärläget är också väldigt bra.
Det innefattar både spelar- och tränarkarriärer. Du kan också spela hela matcher som målvakt i karriärläget om du nu skulle vilja det.

Grafiken i FIFA 11 är stundtals väldigt bra, men andra stunden kan den vara väldigt dålig med en massa buggar.
Alla buggar i FIFA 11 är mycket fler än de i
FIFA 10, vilket givetvis inte är bra, det är något som de verkligen måste få bort till 12:an släpps.
Det är väldigt irriterande när man får en hörna emot sig och motståndarlaget får in bollen i mål även fast det är jag som är först på bollen.

Annars är FIFA 11 ett väldigt bra spel, kul är också att man kan lägga in egen musik till spelet, för min del vankas det
You´ll Never Walk Alone på högsta volym när Liverpool-spelarna vandrar in på plan på mäktiga Anfield där jag stod i "The Kop" för två månader sedan.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10