Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto IV

Skrivet av: ersa   2011-09-19

Så kom Rockstar med ännu ett lyckat spel. Men nu med ännu skönare karaktärer! Roligare uppdrag och frammförallt GRYM frihet.

Den skjutglade Niko Bellic är nu här med galna stunts farligt temperament och skön sarkastisk humor.
Uppdragen håller helt stabilt genom hela spelet men efter du har spelat genom alla "1000" uppdrgen (känns det som) så börjar man tröttna lite på spelet. Då har man redan hunnit testa allt gjort alla "side missons" kört alla coola bilar m.m.

Men nu ska vi inte bara prata om spelets nackdelar. Det finns ju betydligt mycket mer fördelar än nackdelar i det här spelet.
Vi kan till exempel börja med grafiken.
Altså har jag inte så mycket kommentarer om grafiken. Den är liksom bara perfekt. Helt okej alltså. Mjuk skarp precis där det ska va. Jag håller med om spelet eller grafiken laggar rätt mycket. Men oftast är det om man "fuskar".

Uppdragen är grymma! Det är liksom variation hela tiden mellan dom "hundratals" uppdragen. Men det är liksom okej att det är rätt mycket uppdrag, för uppdrag är bland det roligaste i spelet. Det e variation i uppdragen som att jaga en knarklangare i ett hotell samtidigt som du blir jagad av S.W.A.T. Till att åka helicopter mellan liberty citys skyskrapor. Och så kanske ska du skugga en helicopter med båt samtidigt som du ska skaka av dig polisen. Ja du förstår nog vad jag menar. Uppdragen är NICE.
Du får själv välja vilka uppdrag du ska köra i tur och ordning.

Då går vi till storyn. Det handlar om den skjutglade balkan-veteranen Niko Bellic. Han kommer till USA till sin glade kusin Roman.
Spelet går ut på att Niko har inget annat än att hjälpa sina "kompisar" för cash för att överleva i den händelserika staden. Kompisar kommer och kompisar dör, försvinner eller föråder. Niko verkar inte röra en min "a seriuos buissines man" om inte nån av hans släktingar kommer i fara.
Då är det bara hämd, hämd, hämd som gäller.


Ljudet har jag inte tänks så mycket på ,men när jag tänker efter på det så är det rätt felfritt och rätt okej. En sak som jag älskar otroligt mycket är att saker som Niko och hans kompisar säger upprepas nästan aldrig.
Jag fattar inte hur dom orkat splat in allt ljud till rösterna. Dom tar aldrig slut på olika humoristiska meningar och konversationer.


Spelbarheten tänker man inte äns på det är liksom bara action och äventyr. Rätt mycket droger, blod, jakter, skjuta, alkohol, svordomar och agressivetet.

Hållbarhet:8
Spelbarhet:9
Ljud:8
Grafik:9

Minus:Börjar tröttna på spelet när man klarat ut det.

Plus:Nikos sköna ironi humor. Eld fighterna. Fordona, stuntsen, konversationerna, polarna, friheten, Fight läget, vapnena, fusken, grafiken, miiljön och realistiska rörelser.

LIKNANDE SPEL: "Saints Row" Fast en liten mer komisk verision av GTA

Medlemsrecensioner133
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10