LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

      Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts till 360. När jag såg att medelbetyget är 10 så började jag skriva recensionen direkt. Varför? För att det förtjänar inte 10/10 på någon viss.
      Om du är i min ålder så borde du ha kört originella Banjo-Kazooie och Banjo-Tooie till Nintendo 64. De är klassiker inom platform och några av världens bästa i sin genre. Men 2002 så jag RARE lämnat Nintendo och gick över till Microsoft. Ock så släppte de Nuts & Bolts till 360. Men vad är problemet med spelet? Det dåliga är att det inte längre är något platformspel utan ett racing-spel. Och en dålig sånt. Storyn går så. 8 år efter Banjo-Tooie, Gruntilda (eller bara hennes skalle) har återvänt till Spiral Mountain. Eftersom det var lungt i 8 år så blev våra hjältar tjocka men även om både Banjo och Grunty har dålig hälsa så börjar de slåss... Då kom en karaktär som liknar en tv med mantel och har pongspelet som ögon och mun som sägs vara skapare av alla spel. Han utmanar Banjo, Kazooie och Gruntilda till en traditionell platform utmaning som går ut på att samla saker. Men efter några sekunder så säger han att det är patetisk och att spelare idag vill bara skjuta på saker. Så han har bestämd att ta med sig trion till hans stad. Han ger Banjo sitt gamla utseende och Grunty får robotkropp. Hela spelet går ut på att klara utmaningar för att få jiggies. Man kan själv bygga sina fordon och det är en av de få saker som är rolig. Utmaningar sker i 5 st världar. Utmaningar är race, hitta något mm. Om man får tillräckligt jiggies så låser man upp nästa bana. som nästan allt i spelet så har världarna lika mycket att göra med Banjo-Kazooie som allt annat. Nästan inget. Det finns ett ö där himlen är en massa skärmar, en värld inuti konsolen (låter bra men det är den absolut sämsta av alla), Banjo museet (låter bra, men den är inte roligt eller nostalgisk), olympisk arena, en värld i rymden och i slutet Spiral Mountain fast det är så liten del att det räknas inte.
      Men det sämsta med spelet är dålig kotroll och att den har ingenting med BK att göra
      GRAFIK: Grafiken i spelet är väldigt bra GRAFIK: 9/10
      LJUD: Det finns några bra låtar men de är få. LJUD: 7/10
      GAMEPLAY: Att bygga bil är rolig att köra är det inte. Kontrollen av fordon är dålig. Det är verkligen svårt att klara utmaningar pga det. Spelet har få platform moment som halverar slutbetyget. GAMEPLAY: 3/10
      SAMMANFATTNING: Det är ett dålig spel. Microsoft förstörde Banjo-Kazooie totalt. Banorna är få och värdelösa, kontrollerna ännu sämre och det roligaste är Klungos minispel och fordonbyggandet.
      PLUS:
      + Ganska bra grafik
      + Bygga egna fordon
      + Många olika fordondelar
      MINUS:
      - Förstör Banjo-Kazooie serien
      - Dålig kontroll
      - Tråkiga världar
      - Få världar
      - Väldigt dåligt fordon fysik

      SLUTBETYG 5/10

      Samlat betyg: 7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10