Svenska
MEDLEMSRECENSION

Half-Life 2

I det här spelet möter man onda människor och monster. Monsterna är coola och rätt lätta och det är häftigt att dom har lite blod på sig. Banorna är grymma och rätt svåra, speciellt dom sista banorna. Staden där det bara är monster och en människa som hjälper en den banan är väldigt kul också. På en bana så är man under en bro och skjuter och sånt. Det var jobbigt att möta flygplanen och robot spindlarna för man var tvungen att typ bara använda rocket launcher. Grafiken är rätt bra. Det finns många vapen man kan skaffa, min favorit är shotgun.

Det fanns typ som spindlar man kan möta som flyger och man får ett vapen som kan göra att dom blir på ens egen sida och slåss och det finns en jätte spindel fast den kan inte flyga... Det fanns små maskiner som fienderna sätter ut så om dom ser en så börjar dom skjuta en, vi får sätta ut såna ibland så dom hjälper en och det finns små maskiner som flyger och skadar en med en strimlare dom har.


Det finns vissa ställen i spelet som det finns vissa som sniprar en och dom dödar man om kan kastar in en granat vid fönstret dom står, dom står alltid vid fönster. Det var kul att tända eld på monstren för då börjar dom låta. Ett slags monster som det finns flera stycken av är på doms snällas sida. Det finns ett par monster som är onda och när dom har skadat en ser det ut som dom spelar gitarr och det är lite kul. Man har hundra i liv och man kan hitta liv lite här och där och man har en slags sköld som man kan ladda så man har kvar skölden och vid sista banan så får man bara använda skölden fast då får man jätte mycket liv.

Medlemsrecensioner47
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10