Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Combat Evolved Anniversary

Skrivet av: Gamer97   2011-11-26

När jag tar mina första steg ut ur fryskapslen så tappar jag hakan. Det rummet som man stog i första gången man spelade Halo har helt förändrats likt så killen som hjälper en att komma igång men lungnet i tränings rummet tar snabbt slut när ett gäng Elits kommer in och lever rövare i kontrolrummet. Jag följer en kille som ska föra mig till säkerhet men lika snabbt så sprängs han i luften och jag får föra mig till säkerhet själv.
När jag tillslut kommer till Kapten Keys ger han mig en pika och Cortana som jag ska hålla säker från skurkarna. Jag slår mig fram till en livskapsel och lämnar det krachande rymdskepet och flyger mot den mystisk ringen precis som för tio år sedan men nu i Hd om man ska samman fatta första banan.

Även om Bungie inte är med i leken längre så tycker jag att 343 industries gör ett jävligt bra job att ta över Halo äventyret.
Master Chief ser bättre ut än någonsin i sin nya krigardräkt. Även om det är det gammla spelet så känns det nytt och fräsht vilket gör att man kan njuta lika länge som man gjorde med orginalet.

Multiplayer banerna är bara för mycket man blir mer fokuserad på det vakra detaljerna så man dör lite då och då när man står och beskådar landskapen. Så om man ska samman fatta spelet

Grafik 10
Ljud 9
Hållbarhet 10
Spelbarhet 10

Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10