Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Spelet börjar med det brittiska 22nd Special Air Service Regiment Sergeant John "Soap" MacTavish, kapten John Price, Gaz och en liten grupp av andra SAS-medlemmar som infiltrerar ett fraktskepp i Berings hav. Efter att bekräftat närvaron av en nukleär apparat ombord på skeppet börjar teamet evakuera skeppet med fraktexpressen som bevisar att det finns ett samband mellan en rysk ultranationalistisk grupp och en partigrupp i Mellanöstern.

Under tiden har en rysk ultranationalist vid namnet Imran Zakhaev återvänt till sitt hemland till tiderna i Sovjetunionen genom att revoltera mot den aktuella regeringen och värdera ett atomvapensförråd. Zakhaev finansierar en statskupp i Mellanöstern organiserad av sin allierad Khalid Al-Asad som börjar med avrättningen av president Yasir Al-Fulani för att attrahera uppmärksamhet bort från Ryssland. I ett slag mot Al-Asad anfaller de amerikanska styrkorna på bred front och sveper över landet för att snabbt gripa Al-Asad. Samtidigt anfaller SAS ett antal platser i Azerbajdzjan, och slåss mot ultranationalisternas trupper.

Med uppgifter säkrade från informatörer och transportmanifest inleder SAS, i samarbete med de överlevande amerikanska trupperna, ett kraftigt anfall mot en rysk missilanläggning för att förhindra ultranationalisterna från att skjuta upp missiler. Missilerna skjuts ändock iväg, och spelaren får slåss genom anläggningen snabbt för att avbryta anfallet.

COD 4 är så jävla awesome

MINUS:
GAZ dog i sista mission

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10