Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mario Kart 7

Skrivet av: CapYx   2011-12-25

Mario Kart har varit en slags höjdpunkt för mig på varje konsol sedan Gamecube. Har haft mina mysiga stunder med alla spelen!

Måste dock säga att jag blev riktigt besviken när jag kollade på dom första bilderna till Mario Kart 7, Spelet såg tomt och tråkigt ut. Grafiken såg också väldigt ful ut. Men jag är glad att säga att dom sakerna blev fixade till 100% :)

Handling
Mario Kart har ju som många säkert redan vet ingen handling. Man kör i olika cupper, Både nya och gamla banor finns med. Man tävlar då i 4a olika banor i varje cup och sedan får man se vem som vinner guld bukalen. Man kan även spela något som kallas för battle. Då finns det två alternativ. Coin runners är ett av dom, Då går det ut på att man är i två lag och ska samla på mynt. Det lag som får flest mynt vinner. Sen har vi baloon fight. Då går det ut på att man ska försöka smälla motståndar lagets ballonger. Man gör det genom att skjuta skal bomber osv.. på dom.

Det finns även ett online läge i spelet. Det fungerar ungefär som i Mario Kart Wii förutom det att du nu kan starta egna grupper som du kan bjuda in folk från hela världen till, En riktigt fin liten nyhet. Dock så tycker jag att online läget har blivit sämre i det att det tar längre tid att hitta spelare och det kommer ifrån någon som har rätt bra internet här hemma. Detta tycker jag är riktigt synd eftersom att online läget är det enda man kan roa sig med efter man har kört klart alla cuper. Man kan inte längre göra som tidigare att bara köra en random bana offline vilket är ett STORT minus.

Grafik
Grafiken ser ibland bättre ut än Mario Kart Wii och ibland till och med lite för ofta sämre ut. Men det gör ingenting egentligen grafiken ser utmärkt ut endå. Och 3D effekten gör den bara ännu bättre. Riktigt bra.

Musik
Musiken är grym som alltid. Har nog inte spelat något Mario Kart som har haft dåligt soundtrack.

3D
3Dn funkar utmärkt. Ett utav det bästa 3D spelen någonsin.

Hållbarhet
Eftersom att onlinet är ganska segt ibland så håller det kanske inte så länge som man kanske hade hoppats.. Tyvärr. Sen så förstör fortfarande ''blue shells'' En hel del. Man kan ligga etta i alla varven men sen på slutet ''BOOM'' 8:e plats. Inte okej.

Handling/Inehåll: 7
Kontroll: 9/10
Grafik: 9/10
Musik: 9/10
3D: 9/10
Hållbarhet: 6/10

Totalt 8/10

Bra spel men Mario Kart Wii är tyvärr bättre på många saker..

Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10