Svenska
MEDLEMSRECENSION

Banjo-Tooie

En ny utgåva av en Nintendo 64 klassiker. Banjo-Tooie är iegentligen en port med lite förbättringar som nya textur på vissa saker och Full HD.
Banjo-Kazooie och Banjo-Tooie var två av dem bästa spelen till Nintendo 64 och är lika bra nu som då.

GRAFIK: Grafiken i spelet är exakt samma som på N64 med små ändringar på till exempel bilder på karaktärer i dialogen. Vissa omogna barn skulle nog säga skitgrafik men jag är glad att de inte ändrade den. Spelet hade den bästa grafiken på N64 så...
10/10

LJUD: Musiken i Banjo spel är grym. All musik är bra och dessutom ändras den vid olika situationer tack vare MIDI som lät utvecklarna ändra instrument utan att slösa på minne. Alla ljud är också bra och till och med talljuden tycker jag om eftersom det är charmen av serien.
10/10

GAMEPLAY: Det roliga med första Banjo-Kazooie var alla moves man fick lära sig. Banjo-Tooie har dem alla plus en hel del nya. Spelet går ut på att man ska samla pusselbitar precis som stjärnor i Super Mario 64, men om man samlar en så kan man fortsätta på banan. Det finns 10 pussel på varje värld och det finns många olika uppdrag. Ibland måste man köra några minispel. Vissa är bra, vissa mindre bra. Jag tykcer minst om Baloon Burst eftersom det är skitjobbig att skjuta när man flyger. Varje minispel kan spelas i Multiplayer läget med upp till 4 personer lokalt. Den roligaste av alla måste vara FPS spelet där man håller Kazooie som vapen och skjuter på varandra. Spelet kan vara frustrerande ibland, både för att det är svårt men också för vissa moves funkar sämre än andra.
8/10

SAMMANFATTNING: Om du har 360, så måste du prova Banjo-Tooie. Det är en av dem bästa spelen någonsin och ett måste om du har N64 eller 360. Samma goda grafik, musik och gameplay.

Plus: många olika moves, underbar musik, samma goda klassiker.

Minus: Nintendo logo blev raderad

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10