Svenska
MEDLEMSRECENSION

Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure

Nästan alla har sett en Disney Pixar film. Det är inte lika många som äger en KINECT. Så om du gör det(äger en KINECT) så tycker jag att du ska testa det här!

MEN iså fall för mindre än 499 kr(eller var det 449 kr?). Nåja! Så länge du köper det billigt!
Varför det ska vara billigt? Jo så här är det:

Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure är väldigt kul om du gillar Disney Pixars figurer eller om du gillar att röra på dig!

Grafiken är snygg, kontrollen är bra men med några små problem. Men storyn är för kort! Jag skulle inte kalla det en story! Spelet är uppbyggt i fem världar med tre nivåer i. Det blir 3x5=15 nivåer!

Nu kanske ni läsare tycker att 15 är en bra siffra men tänk om! Varje nivå är omkring 3-5-8 minuter! Spelet har väl RUSH i namnet men kom igen! Jag vill inte bli färdig med Superhjältarna världen på 15 min! Men om du tycker att 15 minuter per värld är super så är det helt okej!

Det roligaste med spelet tyckte jag var att springa! Eller rusa som det kallas. Då springer man allt man kan på stället och BOOM! Figuren glider genom nivån på några minuter!

Jag tänkte ge spelet en 7:a men den får en 6:a för att vissa kontroller fungerar inte lika bra som de andra och för att spelet är så kort!

August Wigg

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10