Svenska
MEDLEMSRECENSION

FIFA Street

Skrivet av: felixen   2012-04-18

När jag första gången testa Fifa street demot blev jag väldigt glad över hur de ändrat serien sen tidigare delar, men efter ett par timmars speltid av det riktiga spel blev jag riktigt besviken.

Fifa street är en ny typ av fotboll spel som handlar mer om att göra snygga saker innan mål och de har även lagt till inomhusfotboll som dock inte är något vidare.

Jag älskar Fifa serien överlag extremt mycket man Fifa street gjorde mig så otroligt besviken.

Att göra sina finter är ganska svårt men egentligen inte alls utan du kan bara trycka in en och samma fint och komma förbi och till slut göra mål och vinna även fast det inte är det som är grejen.
Att spela gamemode som att man måste finta och sen göra mål är riktigt tråkigt det finns inget flyt i spelet och det känns väldigt segt.

Fifa street känns också väldigt ofta att man alltid måste ha tur och om man sitter och gör ett antal lätta finter så vinner du och får poäng. Att lägga till spelläge som inomhusfotboll och sedan inte göra spelet bra för passningsspel är rent, idiotiskt och spelet blir bara sämre ju mer man spelar det.

Spelkontrollen är och väldigt ostabil och känns fladdrig, man känner inte någon riktigt kontroll och att spelet mest handlar om rätt ögonblick för tur så säger ju saken sig själv.

Det du kan spela är en tour där du skapar dina egna gubbar och levlar upp efter varje match, du kan också spela matcherna online men det är aldrig särskilt kul.

Fifa street blir extremt enformigt och blir riktigt tråkigt efter ett par timmars speltid, det finns inget som gör att man vill fortsätta spela och att det är så baserat på tur, men inte skicklighet gör det riktigt tråkigt.

AI i spelet är helt värdelös, det springer in med bollen i sitt eget mål, anfallarna går ner som försvarare och dina egna spelare tacklar din egen målvakt så han tappar bollen till en motståndare så han får öppet mål.

Fifa streets roligaste och bästa del är när man spelar hemma med kompisar och då är spelet knappt medelmåttigt. Grafiken och animationerna är på topp och det ser faktiskt bra ut när du utspelar sig. Även finns det många lag att spela med med tanke på det dåliga alternativen av det tidigare. fifa street serien.

+Kul hemma med kompisar, bra grafik. störig musik.
- Hemsk AI, fladdrig spelkontroll, extremt enformigt, onödiga gamemodes.

Grafik: 7/10
Spelbarhet: 4/10
Ljud: 5/10
Hållbarhet 3/10

Samlat betyg: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10