Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham City

Har du någonsin velat ta på dig The Dark Knights mantel?

I detta spelet får du göra just detta. i den underbara uppföljaren till Arkham asylum så får du åter igen packa ditt Utillity belt fullt med coola bat Gadgets som Batarangen och the Freeze bomb!

använd dina gadgets, din inteligens och dina otroliga kunskaper i arselsparkandets ädla konst till att rensa upp inne i Arkham City!

Det är mycket Springande fram och tebax mellan mini quests och main quests.
Men ändå är det grymt underhållande.

Man börjar hela spelet som Bruce Wayne och tvingas snabbt att dra på sej Batmans mantel för att skipa rättvisa bland avskummen i gothams mörka gator.

Inte nog med att du spelar som Batman du kan också om du skaffar DLCn med Catwoman även spela som henne.

På detta finns det hundratals detoures i form av mini games och side Quests som gör att detta spelet kommer leva länge och väl hos en trogen Batman fantast.

Körde igenom spelet första gången för ett par dagar sedan och jag måste säga jag är possetivt överaskad.
Ett superhjälte spel som inte är käpprätt galet!!
(som alla spider och superman spel för att nämna några)

Nej detta gick inte bara bra att spela utan var grymt underhållande med en grymt bra main story. visst fanns lite saker att klaga på men i vilka spel finns det inte det?

Det största felet i spelet tycker jag är en Ljud detalj.
När man gladeligen spöar tarmarna ur ondskefulla skurkar på gothams gator då är det inte okay att varje knockout resulterar i ett smärre åsk ljud.

från början var det coolt och inovativt men efter 3481 fighter så var man så trött på det ljudet att man ville köra resten av spelet på mute vilket är synd eftersom mycket av de andra ljuden i spelet är grymt bra.

Bortsett från det så är spelet ett av dom absolut bästa superhjälte Spelen som finns och man kan inte annat än att älska det.

Grafik 8.5/10
Spelbarhet 9/10
Ljud 4/10 (pga åsk smällarna hela ***** tiden)
Hållbarhet 7/10

Även fast medel hamnar strax under 8 så kommer det ändå att få en 8 utav mej för att jag ÄLSKAR Jokern som villian.
Och Jokern är med mkt. Alla dom underbara telefonsamtalen man får från honom. Jag satt och skrattade länge och väl åt hans psykotiska besatthet i att försöka få Batman att svara i telefon xD

(för er som inte förstod vad jag menade så fick det lite extra poäng för den underbara humorn som Rocksteady har implimenterat i spelet och på grund av Mark Hammils underbara levererande av jokerns Psycotiska Punchlines)

Helt klart ett rekomenderbart spel.

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10