Svenska
MEDLEMSRECENSION

Kung Fu Panda

Skrivet av: Wii64   2012-07-19

Kung Fu Panda är ett av mina favorit filmer och den är kick assigt. Spelet däremot är sämre, det handlar om Pandan Po som drömmer om att bli en legendarisk Kung Fu mästare och samarbeta med det Fruktade Fem. Han blir tillslut väckt och får reda på att mästaren Oogway ska bestämma vem drakkrigaren är. Po lyckas inte komma så han försöker komma in genom att smyga in. Han måste raketer till stol för att komma dit och han flyger högt upp och landar på planen där dom är. Man ser Oogway peka på Po och alla blir chockade. Shifu är däremot inte nöjd men tränar han ändå. En snöleopard kallad Thai Lung blir fri från fängelset och den enda som kan stoppa han är drakkrigaren. Men det Fruktade Fem försöker stoppa han istället men misslyckas så den enda som kan stoppa han är Po.

Jag tycker spelet kan vara kul men det är för kort och det är lite jobbigt. Dock så kan det vara kul att köra mot vänner men det skulle vara kul om spelet hade Online så man kan köra med andra personer och slåss mot varandra. Jag blev inte så besviken men spelet kunde ha satsat mer.

Grafik: Spelet har en dålig grafik, grafiken är inte fint så 3.

Spelkänsla: Kan säga att spelet har bra kontroller, man kan slåss med B knappen eller så kan man skaka på kontrollen för en starkare attack men det kan vara jobbigt med vissa attacker så 8.

Ljud: Ussh, deras röster på Svenska är hemskt. Därför ska man skaffa en engelsk version. Annars så gillar jag låtarna lite så 6.

Hållbarhet: Spelet är ganska kort, det är typ 14 banor i spelet och dom är korta och lätta. Det borde vara med så 5.

6/10
Djur som kan Kung Fu på spel kan man tro är jättekul, men svaret är nej.

Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10