LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Duke Nukem Forever

      Skrivet av: CapYx   2012-07-19

      Duke Nukem (Playstation 3)

      Jag köpte spelet för någon månad sedan för 29 kronor på GAME. Var det värt? Det får vi se :)


      :-:Handling:-:
      Spelet handlar om att Duke ska rädda alla babes ifrån aliens. Om du har spelat Duke Nukem förut så är det har ungefär det du hade väntat dig.

      Spelet går inte ut på mer än att ta sig igenom banan.

      9/10

      :-:Kontroll:-:
      Kontrollen fungerar egentligen utmärkt. Det enda problemet är att det känns en aning stelt när man spelar, men om du tar dig en titt i spegeln och springer runt lite så ser du att Duke är stel som en sten. Ser förövrigt skit roligt ut.

      6/10

      :-:Hållbarhet:-:
      Jag och min pojkvän satt igenom det 3 långa kvällar med spelande. Det är inte ett kort spel det har fler banor än många andra av dom senaste fps spelen jag har spelat. I det här fallet så såg jag det som ett minus eftersom att vi bara ville spela ut det lite snabbt.

      Några utav banorna har olika delar så man är inte klar med en bana bara för att banan tar slut.. eh w00t?

      Spelet har även ett online läge. Men det pratar jag lite mer om senare.

      7/10

      :-:?pelkänsla:-:
      Banorna är väldigt linjära och mycket ser ibland likadant ut. Detta blir till ett stort problem eftersom att spelet är såpass långt. Men spelkänsla finns det gott om! Duke har roliga ''oneliners'' och det finns mycket fina små detaljer som gör spelet hyfsat roligt och skönt att spela igenom.

      Det är väldigt bra variation på spelande. Man får köra bil man får simma man får göra plattforms pussel man får bli krymt och slåss emot råttor. Detta är något som gör att spelet blir värt att spela igenom, eller ialf prova.

      Något mer som får spelkänslan att gå ner är dom enormt långa laddningstiderna. Bara ett litet misstag och sen får man sitta igenom en 5 minuters laddningsskärm.

      5/10

      :-:Grafik:-:
      Absolut inte så dålig som många försöker få den att se ut. Den är klart inte perfekt men helt klart inte dåligt. Bara för att spelet inte ser lika bra ut som dom bästa spelen så behöver det inte nödvändigtvis vara dåligt.

      7/10

      :-:-online:-:
      Efter att vi hade blivit klara med allt så ville jag se hur online läget såg ut. Det var ca bara 10 servrar öppna och spelet kändes bara lite små arkadigt. Inget för mig och det verkar inte vara något för någon annan heller riktigt då det knappt finns några spelare kvar. Ialf inte på PS3 versionen som jag spelade på.

      4/10

      Betyg
      Handling: 9
      Kontroll: 6
      Hållbarhet: 7
      Spelkänsla: 5
      Grafik: 7
      Online: 4

      Totalt: 6/10

      Samlat betyg: 6.1/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10